Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor süresinin dolmasına 6 aydan az kaldı. ÖTV'siz araç alımı mümkün mü?

UKB

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Süreli raporlarla ilgili bilgisi olan var mı? Raporun bitimine 6 aydan az kaldı. Corona nedeniyle rapor yenilemekte mümkün değil kurullar kapalı. Bayiler zaten bilgisiz. Süre uzatıldı deniyor ama araç alım yönünden uzatıldı mı? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok hayra geçer.

Ayni dert bizde de var uzatilan raporlar sadece ilac raporuymus bende yenileme yapamadigim icin alamiyorum arac cimer e yazdim sizde bi yazin isterseniz

Merhalar 13.03.2020 tarihinde 1 yil sureli otv indirimden faydalanabilir vasi tayini gerekir seklinde engelli raporu aldik fakat pandemiden dolayi mahkemelerdeki gec islem yurumesinden dolayi vasi islemimiz yeni bitti bayiye arac almak icin gittiğimizde rapor suresi 6 aydan az kaldigi icin vergi dairesi kabul etmedi . Hastane de suan yenilemeler kapali yenileme yapamiyoruz seklinde cevap verdi . 6 aydan az kalinca arac alinamadigini cok yerde okudum fakat bi tebligat veya kanun goremedim bununla alakali ve suan asiri derecede bu burokrasi yuzunden magdur durumdayiz bunu nasil cozup arac alabiliriz ? Tesekkur ederim.

Üst Alt