Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor tarihi geçtiği için 2022 maaşını kesiyorlar, yeni raporu önce almıyorlar..?

london78

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
süreli rapru olan kardeşimin raporunu yeniledik fakat 5 gün eski raporu geçtiği için sosyalhizmetler müdürlüğü evde bakım aylığını durdurmuş gitip sorduğumda ise eve tekrar gelip bakacaklar ondan sonra birikmiş aylıkları yatıracakmışlar en az 3 ay sürer dediler fakat nekadar gerçekçiydiler onu bilemem yünetmenlikte rapor yeniletmekle ilgili bir madde bulamadım uygulama nasıldır siz değerli arkadaşlardan bilgi rica ediyom.2-) yine 2022 aylığı ise rapor 1 eylülde bitiyor.bununda yeni raporunu almıyorlar 1 eylülden sonra getir diyor sydf bundanda şüpelendim arkdaşlar acaba 2022 aylığı kesmek içinmi raporu almıyorlar büyle bir lüksü olabilir mi sydf nın ?

2022 için hemen yeni raporu rapor bitim tarihinden önce teslim edin. Uygulama genelde boyle. Memur diretirse üst amirine çıkın durumu anlatın.
Sistem üzerinden ödeme dönemleri öncesi süreli raporların bitim tarihi sorgulanıyor çünkü. Bu sorguyu vakıflar yapmıyor. merkezi sistem uzerinden yapılıyor. Merkezi istem sorgulaması yapılıp rapor gorülmezse aylık durdurulabilir. Bunun garantisi yok ki.
Gerçi sistem üstünden rapor sorgulaması da genelde ödeme dönemleri öncesi yapılıyor. Eylül ödeme öncesi yaptıklarında rapor suresinin dolmadıgını goreceklerdir. Dolayısıyla Aralık dönem öncesi sorgulaman sistem uzerinden yapılır ve sistemde yeni rapor kaydı görülmezse aylığın durdurulur.
ama buna gerek yok. Rapor bitim tarihinden önce raporu vakfa verebiliorsun başta da dediğim gibi. Olması gereken en garantili yol bu.

teşekkür ederim sayın kalem ama bizim sydf müdürü sanki babasının hayrına veriyor gibi bir algı yaratmış mikro toplumda ilçede müdür almamakta direniyor

Üst Alt