Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor tarihi yanlış yazılmış! Ne yapabilirim?

dexter

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
bugun başbakanlık kimlik kartı çıkartmak için gittim sosyal hizmetler mudurlugune.fakat raporumun tarıhıne 04.07.2009 yazıcagına yanlışlıkla 04.07.20099 yazmıişlar kımlik işlemını yapmadılar .ne yapmam gerekiyor

Başbakanlık kimlik kartı ne ben hiç sosyal güvenceleri bilmiyorum yaa

dexter öncelikle geçmiş olsun raporun eski tarihli bu sorunu aldıgın hastenenin kuruluyla görüş olmazsa il sağlık müdürlüğünün yolu göründü demektir il sağlık müdürlüğü yardımcı olacaktır
akks47 başbakanlık kimlik kartı özürünü belirten bir karttır avantajları işe bulundugun ildeki belediyenin belirlediği etkinliklerden ücretsiz yararlanabiliyorsun otobüslere ücretsiz binebiliyorsun tabiki o kartla beraber başvuruda bulunup ücretsiz biniş kartı almak şartıyla

akks47 rica ederim metro vapurlar dahil şehirler arasındada indirim alıyorsunuz thy tcdd indirim hakkı var bence yararlanın derim

Son düzenleme:
eyvallah kardeş çok sagol .yenıden rapor çıkartmamı isterlermı acaba

rapor tarihi eski belki isterler İnşallah istemezler işiniz hallolur

Üst Alt