Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor üstünde kalemle yazılarak düzeltme yapıldığı için oranım düşük gözüküyor?

fero

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.
Ben THY de bilet indirimiz için raporum olması yeterlimidir ?
Çünkü Başbakanlık engelli kimlik kartı çıkarmak için İst Z.burnunda bulunan daireye gittiğimde, raporunda %30 yazıyor deyip red ettiler! Oysa bu yüzdeliği Ankara, %40 yükseltti ve bunu kalemle yazdığı için kabul etmiyorlar. Yeniden rapor çıkarman gerek dediler. Ama benim %40 onaylanmış, süreklidir yazılı raporum var ve bu pandemide kurula gidip virüs kapmak istemiyorum. Bu konuda ki prosedür bu mudur ?

Maalesef engelli kartı almanız için bu rapor kabul edilmez, yeniden heyete girerek %40 ve üzeri oran alırsanız engelli sayılırsınız, siz vergi indiriminden yararlanmak için göndermişsiniz herhalde, o ankaradaki kurulun yaptığıda ayrı bir komedi, aslınd gönderilen oranı yükseltmek veya düşürmek gibi bir yetkileri olmaması gerekiyor, gönderilen raporu ya kabul edersin veya red edersin, ankaradaki kuruldaki pratisyen hekimin rapor oranıyla oynaması kabul edilemez, zaten mahkeme yoluna başvuran herkes kazanıyor bu kurulun verdiği kararlar bozuluyor

Üst Alt