Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor vergi indirimi için uygun değilmiş!?

sonbaba

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
bülent bey merhaba

ilk aldığım rapor %30 du. Tokat devlet hastanesinden. il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim ve Ankaraya gönderdiler.
02.10.2014 Ankara hakem hstaneden %40 rapor aldım. Vergi indiriminden yararlanmak için Tokat vergi dairesine götürdüm raporun şekli yönetmeliğe uygun değildir dediler, ne yapmam gerek.

Şekil olarak uygun değil ne demekmiş? Özürlü Sağlık Kurulu Raporu değil mi aldığınız rapor?

Evet özürlü sağlık kurulu raporu

birde raporu veren hakem hastane

biraz önce gittim tokat/niksar vergi dairesine ordaki yetkili memur müdür beyle görüşelim dedi, daha öncede böyle bir rapor gönderdik dedi Ankaraya geri geldi dedi

yönetmeliğe uygun olmadığı için dedi dondum kaldım yaa ne yapıcam bilmiyorum, müdür göndermeyin derse rapor gitmeyecekkk

Ankara eğitim ve araştırma hastanesi
engelli sağlık kurulu raporu yazıyor

BÜLENT BEY,

raproumu maliye bakanlığına göndermezlerse ne yapmam gerek bir yol gösterirseniz sevinirim

İyi ama raporun nesi yanlışmış, onu desinler ki bakalım nedir ne değildir..?

aradan 2 gün geçtikten sonra bugün vergi dairesinden aradılar ilk aldığın raporuda getir dediler %30 onuda götürdüm, sonraki aldığın rapor %40 hakem hastanenin olduğu için dediler maliye bakanlığına göndereceğiz dediler, sonuç 1 aydan fazla sürüyor dedi ilgili memur

şimdi vergi indirimi için sonuç bekliycem,

bülent bey

hakem hastaneden %40 rapor aldım
1 yıl sonra Allah göstermesiz başka rahatsızlıklarım çıktı, rapor oranını yükselte bilirmiyim ve hangi yolları izlemem gerek

rahatsızlıklarınız engel durumuna girerse oran yükselme ihtimal olabilir, ancak yerinizde olsam hafif rahatsızlık ise %40 almış iken yenilemek istemem ;)

birde bu vergi indirimi tam olarak nedir ? kamu kurumunda çalışıyorum bir etkisi olurmu ?

Üst Alt