Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor vermede en yetkili sağlık kuruluşları hangileridir?

cemirosi

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Daha önce bi forum açmıştım benim rahatsızlığım (pes-planus) ayak taban çökmesi. Ve şimdide göz ile ilgili rahatsızlık oluştu (üvea ) üveit hastalığı var (göz) sürekli ayakta çalışıyorum askerlikte yaptım pes planus sonradan gelişti ve üveit hastasıyım henüz (behçet )tanısı konulmadı. En yetkili sağlık kuruluşları nerelerdir benim bu 2 rahatsızlılğım % kaç rapor alabilirim bu 2 hastalık için hiç rapor almadım antalyada yaşıyorum yaş 31( sgk primi 3100) askerlik borçlanması hariç sayın(oturanboğa) sorunlarıma yanıt verirsen sevinirim.:)

Merhaba ben daha önce bir konu açmıştım ayaklarımda sonradan pes-planus gelişti şimdide onunla beraber üvea hastalığı var gözlerde üveit hastalığı bu iki rahatsızlık için yüzde kaç rapor alabilirim
mesleğim garsonluk sürekli ayaktayım. Emeklilik söz konusumdur.

Pes Planus (Düz tabanlık) için %10 gibi bir oran verilebilir.. Ama tabii düztabanlığın boyutuna da bağlı. Kesin birşey söylemek zor..
Size behçet hastalığı teşhisi konulursa ve bu hastalığın neden olduğu başka rahatsızlıklarda ortaya çıkarsa ki gözlerinizden de rahatsızsınız % 40 ve üzeri rapor alabilirsiniz diye tahmin ediyorum..

Üst Alt