Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor yenileme işlemi sonrası %80 olan oran %40'a düşürüldü!?

Arda Can

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Annemin 1 yıllık engelli ilk raporu%80 şizofreni 3.tam bağımlı engelli raporunun süresi geçen ay bitti 2 hafta önce
rapor yenilemesi için başvuru yaptık bugün yeni rapor çıktı %40 1.tam bağımlı süresiz vermişler ayrıca biz rapor yenilemesi için gitmiştik raporda yeni rapor olarak görülüyor doktor annemi odasına çağırmıştı sadece ilacını kullanıp kulanmadigini sormuş annemde kullanıyorum demiş bu kadar başka soru sormadan doktor anneme gidebilirsin demiş olacak şey değil 1 soru sormuş ve raporu düşürmüş ne hakkı varsa zaten korona nedeniyle doktor beyin odasına annem tek gitti şizofreni duzelemeyen bir hastalık ve annemde de duzelme yok doktor bunu bildiği halde yinede düşük verdi il sağlık müdürlüğüne gittik itiraz için form doldurduk ve yeni raporu verdik haftaya tekrar gelin dediler artık başka sağlık kuruluna mi gönderiler bilmiyorum sizce doktorun durduk yere raporu bu kadar düşürmesi etik mi itiraz dışında ne yapmam gerekiyor cevap bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

Üst Alt