Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor yenilemede yeni hastalıkları rapora ekletebilir miyim?

fikret1989

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, benim astım, işitme kaybım ve bel fıtığım var. Şuan 3 fıtık ameliyatı oldum ve son ameliyatta 6 vida takıldı. Ayağımda his kaybı var ve işitme durumum ilerledi. 2017 de %54 olan oran Ankara'da %40'a düşürülmüş idi. Şuan başvuru yapsam oranın yukselme durumu varmıdır. 6 vidanın engel oranı konusunda varsa bilginiz paylaşırsanız sevinirim. Herkese sağlıklı günler.

6 ay sonra yeniletme hakkın doğar ...uğraş tabi...sonuçta en düşük yine %40 olur

%44 engelli raporum var çalışamıyorum bipolar bozukluğu hastalığım var ve bel fıtığı oranı da raporda yazıyor ameliyat oldum bel fıtığından ayakta durmakta sıkıntı yaşıyorum uzun süre ayakta duramam zaten bununla ilgili olarak malul emeklilik için hastahaneye sevk ettiler sgk kurumundan emeklilik işlemleriyle ilgili nasıl bir yol izlenecek bilgisi olan varmı acaba

Üst Alt