Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor yenilemek için ne zaman başvurmalıyım?

jackal75

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
1
Arkadaslar benim raporum mayıs ayında bitiyor ben ise bu ay raporumu yenilemek amaclı heyete girmeyi düsünüyorum fikirlerinizi alabilirmiyim

jackal75 Raporunuzun süreli olduğu anlaşılıyor. Benim sorum raporunuzu nerede kullanacaksınız? Vergi indirimi mi, 2022 aylığı mı, MTV istisnası mı?

Örneğin emeklilikte 90 gün önceden müracaat edebilirsiniz. Diğer işlemler için hastanenin ve bulunduğunuz ilin yoğunluğunu dikkate almalısınız diye düşünüyorum.

hozgul

Vergi indirimi içinb kullanıcam ( emeklilik ) için

90 gun den once muracaat etmek ıstıyorum 5 mayıs da bıtıyor rapor forum da takıp etmem de ankara malıye den gelmesı ortalama 4 ay buluyor dedı bazı arkadaslar bende bu hafta yada onumuzdekı hafta sevk almak ıstıyorum

jackal75

Kesinlikle önceden başlayın işlemlere, zira uzun sürüyor.

jackal75

Benim de kontrol muayenem var yakın zamanda. Sevk almak derken direk ilk raporu aldığımız hastaneye gidebiliyormuyuz süreç nasıl işliyor

Benim raporum 5 mayıs da sona erecek bu sürecten önce heyete girersem maaşım kesilir mi yoksa 5 mayıs a kadar kazanılan hak devam eder mi ?

Üst Alt