Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor yükseltmek için yardıma ihtiyacım var..?

trhakantuna

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1999 Yılında 7.kattan düştüm ve iş kazası olarak sol gözümü kaybettim % 40 rapor vermişler.

Ancak aile o sıkıntılar içinde uğraşmadığı için benim miğde patlamış dalak fılan alınmış ve 2 defa beyın ameliyaı gecırdım kafa tası çatlamış fılan beyın zarı yırtılmış ve daha sonra 3 sene once tekrar beyın ameliyatı oldum enfeksıyon yüzünden..

sizde bunlar ıcın tekrar rapor basvurusu yapsam bu % 40 oranım artar mı.

şimdiden teşekkürler

Artık tek göz kaybına (o da tamamen görmüyorsa) % 32 oran veriliyor. Dalak yokluğu için % 10 verilir. Diğer hastalıklarınızdan yüzde kaç verilir bilemem, oran verilmeyebilirde. Bu haliyle % 39'da kalırsınız. Midenizden şikayetiniz var mı? Geçirdiğiniz beyin ameliyatları sonrası devam eden şikayetler var mı? Eğer yoksa rapor oranınızı yükseltmek isterken düşmesine sebep olabilirsiniz. Size sadece 1 puan lazım. % 40 altına düşerse raporunuz bir işinize yaramaz..

Üst Alt