Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora hangi ibarelerin eklenmesini istediğimizi biz mi belirteceğiz?

kardelenn

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
36
peki bu son alacağım raporun amacı araç almak olacağı için örneğin. Engelli kimlik kartı + araç alımı gibi başka ne ekletebilirim bunları biz mi talep ediyoruz yoksa hastane ekliyor mu

Ötv,özel tertibatlı araç,belediye imkanları,sosyal hak,ekpss,vergi indirimi gibi seçenekler var işine yarayacakları derim.

banada bütün haklardan yararlanacaksın dendi rapor da sadece sosyal haklar yazıyor

Hmm ben hu hafta tekrar başvuru yaptım evrak üstünde bu dediklerimi işaretledim siz hastaneden bi sorgulayın rapor için ne kadar ücret yatırdınız

ben ötv için başvuruda bulundum bütün hepsini kapsıyor ( 200 tl para yatırdım rapor için ) engelli kartı+ ötv siz araba+emeklilik işlemleri hepsini tek raporla başvuru yapabiliyorum

telefonla aradılar benden 50 lira istediler eğer kendi ceplerine indireceklerse haram olsun dedim kendi kendime

Üst Alt