Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz edince ikamet adresine en yakın yetkili hastaneye mi gönderirler?

scorpiongirl

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, işitme kaybı sonucu %37 çıktı. Hemen itiraz etmek için Uşak İl sağlık müdürlüğü'ne gittim ancak tekrar aynı hastanede yaptıramayacağımı başka bir il yazmam gerektiğini söylediler. İkametim Menemen/İzmir'de olduğu için il olarak İzmir'i yazdım. ikametime en yakın olan yer Menemen D.H'ye mi çıkar diye sordum ama memur belli olmaz ayrıca İzmir'deki sağlık müdürlüğüne başvurman daha iyi olur dedi dilekçeyi vermekten vazgeçtim. Eğer dilekçeyi Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne verirsem Menemen D.H'ne mi yönlendirirler?

scorpiongirl

İsitmenin haricinde başka bir engel varmı? Engellilik cetveline göre belki o kadardır. Hem sağ hem sol kulağın kapasitesi ile ilgili test sonucu varsa paylaşın. Değerlendirme yapan arkadaşlar için

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece işitme testi sonuçları %37'ye denk geldi. bir de %10 hafif konuşma bozukluğu verdi ama onu eklememişler rapora.

scorpiongirl

Konuşma bozukluğunu nöroloji mi yazdı

yok kbb doktoru yazdı. bende konuşma bozukluğu yok normalde çünkü sonradan oldu işitme kaybı. onu %40'a tamamlanması için verdiğini düşündüm ama eklenmemiş

Tamam Zeynep
Raporu ne için kullanacaksınız

ekpss'ye girmek için almak istiyorum hiçbi yerde çalışamıyorum çünkü

%40 oranı sadece kbb den tamamlamak zorunda mısın
Anladığım kadarıyla diğer branşlarda hiç işin olmamış

%10 konuşma bozukluğunu neden eklemediler acaba bilginiz var mı? psikiyatri ile konuşsam ek yaparlar mı?

İlk düşündüğünüz "rapora itiraz" konusunda bir adım atıp süreci yeniden başlatın bakalım. Dilerim kalbinizden geçen çalışma olanağına kavuşursunuz

İtirazlarda o ildeki hakem hastaneye sevk ederler.
İzmirde hakem hastaneler,
İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dr.Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Bunlardan birine gidersiniz.

konuşma bozukluğu raporuma neden işlenmedi?

işitme kaybından %37 hafif konuşma bozukluğundan da %10 aldım ama heyet raporuna konuşma bozukluğu eklenmedi sonuç %37 de kaldı. sonuçta bi yanlışlık olabilir mi ya da neden konuşma bozukluğunu eklemediler bilen var mı acaba?

zeynep mrb ben sizin yerinizde olsam hastaneye gidip itiraz ederdim veya il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz edip yeniden hastaneye gönderirler.

hastneye gidip düzelttirme şansım var mı il sağlık müdürlüğüne gitmeden?

siz gidin nedenini araştırın belki yanlışlık yapmış olabilirler net cevapı öğrenin ondan sonra il sağlık müdürlüğüne gidin.

Üst Alt