Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz etmeden baska hastaneden rapor almak..?

uslanmaz91

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar
Ben gecen aylarda %28lik bir rapor almistim bulundugum ilcenin devlet hastanesinden. Daha sonra 3 -4 hafta sonra merkezdeki devlet hastanesinden rapor almak icin basvurdum eylulun 27sinde heyete giricem.

Acaba ilk raporuma itiraz etmeden baska hastaneden rapor almaya kalkismam herhangi bi sorun teskil edermi ?

Itirazmi etmem gerekirdi acaba ? Mevzuati bilmedigimden deneyimli arkadaslardan yorumlarini bekliyorum..

Simdiden tesekkur ederim..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uslanmaz91 bir yıl geçmeden bildiğim kadarıyla itiraz etmeden başka hastaneden rapor alınamıyor. eğer zaten hastaneye giriş yapılıp heyeti bekliyorsanız bir sorun çıkmaz bence

Bende terettutde kaldim eger siknti olacaksa heyete girmemeyi dusunuyorum

Raporunuz sistemde görüleceğinden dolayı belki olumsuz olabilir sonuç ama herhangi bir yaptırımı yok madem kabul edilmiş gir sende kurula

Ben ilk rapor aldığımda %30 vermişlerdi oradakilere itiraz edeceğimi söylemiştim sağlık bakanlığına yönlendirdiler itiraz ettikten sonra diğer hastahaneye gittim yıl 2013 te

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Benimde %60 görme engelli raporum var fakat vergi indirimi için başvurduğumda vergi dairesi oranı %40 ın altına düşürdü bu da emeklilik haklarından yararlanamayacağım anlamına geliyor. Bende rapora itiraz etmek yerine aynı devlet hastanesinden tekrardan rapor alıp alamayacağımı merak ediyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Uslanmaz. Senin durumunu biliyorum. Orda galiba psikiyatriden oran isticeksin. Ordaki doktor sana minimum 6 aylık takip tedavisi uygular. Eskiye dönük kullandığının ilaçları da söyle doktora. Belki olumlu yönde etkisi olabillir. Ben bu durumdan habersiz heyete girdim ve ben de 28 lik raporla kaldım.senin 28 lik rapor sürekli miydi?

nostaljik

Evet hocam surekli verildi raporum. Psikiyatriye askerde basladim ilac kullanmaya askerligim bitince ilcemdeki doktora gittim oda ilacin dozunu artirarak devam ediyor. Rapor almak istesem dedim oran verilmez dedi senden kotuleri var dedi. Yarin eczaneden ilac kullanim ciktisinida alicam onunla heyete girip gosterecegim.
Dedigim gibi itiraz etmeden baska hastaneden rapor almam sikinti olusturup olusturmayacagini merak ediyorum

Gözden oranlar çok düşürüldü muhtemelen raporunuz eskidir yeni yapacağınız müracatta da oran 40 ın altında kalacaktır muhtemelen eğer raporu aldıgınizda alsaydınız vergi indirimini şimdi problem olmazdı raporunuz sürekli ise yargı ya başvuracaksınız en saÄ£lam böyle olur meltem89

Raporumu 07.08.2014 tarihinde aldım sürekli yazıyor o tarihte de vergi dairesine müracaat etmiştim %40 ın altında kaldım. Tek çözüm yolu rapora itiraz yani bu durumda peki vergi indirimi onaylandığı zaman bu çalıştığım günleri geçmişe dönük olarak saydırabilecek miyim?

Üst Alt