Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz etmek için 6 ay hastanede yatmanız gerekir denildi!?

Edaseda

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yüzde seksen oranlı raporumu yenilemek istedim .heyete engelli memur olabilirmi başlığıyla başvuruda bulundum.heyet sizofreni hastasi olduğumu bu yüzden memur olamayacağını yazdı ve oranda sıfır verdi.sifir verdiği için itirazda bulundum.sehir dışında başka hastaneye gittim.oradada dediler ki oran vermemiz için 6 ay takibini yapmalıyız dedi.arkadaslar 6 ay yatis kararı çıkarsa ben yatmak zorunda mıyım rapor istemiyorum vazgeçtim orandan rapordan.yeterki beni yatirmasinlar.

Edaseda

6 ay yatış vermezler sana (YOK ÖYLE BİŞEY OLMAZ). Sanırım ayda 1 kere veya 2 ayda 1 kere kontrole gitmen gerekebilir?

Ama heyette 6 ay takibini yapmalıyız dedi doktor

Dediğim gibi 6 ay içinde kontrollere gidersin ve 6 ay sonundada raporunu alırsın ÖYLE OLUR.

Valla dostum engelli raporu almak yenilemek sıkıtılı işler... bende senin gibi yaptım şimdi yüzde 44 olan raporum olduyüzde 39 bakalım yarın sabah gene gdecem doktor üniversite hastanesine sevk edecek inşallah olumlu sonuç alırız bu engelli raporu işlerini aşırı zorlaştırmışlarr.. ben 2 aydır bu işle uğraşıyorum.....

Ben rapor felan istemiyom artık yeterki yatirmasinlar.simdi heyecanla sonucu bekliyorum.bi oran vereceklerdi onuda zora koştular.

inşaAllah dediğin gibi olur eve kağıt göndercez dedi doktor

Bu arada psikoz hastalarından hastaneye yatmaya direnen çok kişi olabilir. Çünkü orda tuzak kuranlar olabilir veya onlar üçharfli olabilir (örnek ben). Bu 6 ay takip olayıda 6 ay ilaç kullanıcaksınız ve kontrole gidiceksiniz arada bilgi vericeksiniz...

Heyet raporunun geçerliliği hakkında.

Arkadaşlar bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.rapor süreleri uzatıldı.bende rapor surem biticek diye yenileme için başvuruda bulundum.cikan raporda beni 6 ay takip edip öyle karar vereceklerini yazıyor.bu durumda süresi uzatılan eski raporum geçerli mi kullanabilirmiyim

Ama 2022 engelli ayligimi kestiler bu çıkan raporda oran yazmıyor diye.

Eski raporların geçerlilik süresi uzatıldı.2022 de de geçerli olacak.ama vakıf yeni cikan raporda 6 ay takip edilecektir ve engel orani öyle verilecektir dediği için maaşımı kestiler

Edaseda

Anlatım, ama yeni rapor çıkmadığı için ve eski raporların süresi uzatıldığı için maaşı eski rapora istinaden bağlamak zorundalar. Çünkü hali hazırda yeni raporunuz YOK.

Yanı kime gitmeliyim vakfa mi dilekçe yazmalıyım

Teşekkür ederim yardımınız için.

Edaseda

Evet. Bana yeni rapor verilmedi, kontrol sonrasında verilecek. Bakanlık ise eski raporların kullanım süresini uzattı. Bu durumda yeni raporum çıkıncaya dek eski raporuma istinaden maaşımın kesildiği tarih itibarı ile yeniden bağlanmasını arz ederim

gibi bir şeyler yazın dilekçede. Ayrıca sağlık bakanlığı'nın raporları uzattığı yazıyı da ekte koyun.

Üst Alt