Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz ettik. Astım testini yeniden yapmamalarının nedeni ne olabilir?

bybirim42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar. Annem 4. evre kanser hastası artı astım hastası (solunum testinde fv 1 yüzde 40 fv2 yüde 43 cıktı) artı omzunda oluşan kas kopmasından dolayı geçirdiği bir operasyon vardı. Biz bu şikayetlerle rapor almak için hastahaneye başvurduk amaç transfer için araç almaktı. yanlız aldığımız rapor yüzde 85 çıktı ( yüzde 80 kanser, yüzde 20 astım, üzde 8 koldan) biz il sağlık müdürlüğüne itiraz başvurusunda bulunduk. orasıda bizi buı hafta başka bir hastahaneye gönderdi. yanlız bu gidilen hastahanede annemde diyabet 1 çıkmış. fakat bu kezde annemi solunum testine felan sokmamışlar. sorum şu acaba astımdan aldığı oranı diğer rapordan direkt mi geçirecekler de o yüzden solunum testine sokmadılar. yoksa yapılmadı diye oran almayacak mı

Bu gün daha fazla dayanamadım itirazdan sonra gönderilen hastahaneye gittim.Sağlık kurulunda görevli sefe derdimi anlattım sonuç olarak dediğim gibi astımdan hiçbir tetkik yapılmadığı ortaya çıktı.Önceki rapor yüzde 85 di bu rapor da daha imza edilmeden yetiştim baktım oran 85. Zorda olsa sağlık kurulu başkanını ikna ettim astım tetkikleri yapıldıktan sonra tekrar heyete girdi astımdan yüzde 20 verdiler. Kağıtlardan okuyabildiğim kadarıyla oranlar şöyle %80 kanser-%20 DM -%10 Hiperlipidemi- %20 astım-%5 omuz operasyonu. Hesaplıyorum hesaplıyorum %89 çıkıyor. Bilerek mi ayarlanıyor bilmiyorum.Ayrıca önceki rapor %85 ağır engelliydi bu raporda ağır engelli değil ibaresini gördüm.Şimdi ne olacak il sağlık kurulu hakem hastaneye göndercek oran yükselirmi ? Raporda ağır engelli ibaresi olmadığı için araç alabilirmiyiz? Ne kadar zor işmiş be...

Üst Alt