Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz ettim. EKPSS tercih zamanına kadar sonuç alabilir miyim?

bushid0

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
raporuma itiraz ettim bi 10 gün geçti aradım hastaneyi adımı ve tc mi istediler sonra bana tarih verdiler 18 ağustosa.
şimdi ben EKPSS'Ye girdim.
tercih yapcam ve atanma zamanını bilmiyorum

bu işlemlerim atanma zamanına kadar haledebilir miyim ve bu hastaneye gitmeden evvel ne getirmeliyim? gittiğimde ne olacak

bana yardımcı olursanız sevinirim.

İtiraz nedenim raporumda çalışamaz ibaresi yazıyor olması

Son düzenleme:
.... işlerde çalışamaz mı yoksa hiç çalışamazmı??
Hastaneye baskı yap haziran sonunda almam lazım de..atamam var de...yoksa yetişmez anlatıığına göre...

Ben bu çalışamaz olayını sordum ve cavp aşağıdaki gibi oldu....
[FONT=Times New Roman]Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) tarafından Genel Müdürlüğümüze yönlendirilen başvurunuz incelenmiştir.[/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Çalışma Gücü Kayıp Oranları Cetveli doğrultusunda belirlenecek olan Engel Oranı %'si çalışma gücü kayıp oranını ifade etmektedir.18 yaşından küçük çocuklar için çalışma gücü kayıp oranı ifadesinin fonksiyon kaybı derecesi olarak anlaşılması gerekmektedir.[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Rapor formunun "çalışabilir", "çalışamaz" satırlarında engellinin çalışma çalışma gücü kaybı derecesine göre çalışıp çalışmayacağı tespit edilecektir. Çalışma gücü kaybı derecesine göre "çalışamaz" denilen bir engellinin engel grubunun gerektirdiği işlerde çalışamayacağı anlaşılacaktır. Örnek %65 Çalışma Gücü Kaybı derecesi ile değerlendirilmiş olan ortopedik engelliye çalışamaz denmiş ise bu engellinin bedenen yapabileceği işleri kapsamaktadır.[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bilgilerinizi rica ederim.[/SIZE][/FONT][/FONT]

Son düzenleme:
raporuna itiraz etmissin aferim sana gitdi ozaman atama felan yapamazsin sen sindi kanunda engelli sayilmiyorsun hakkini kaybetdin

birazdaha bekle yemedinmi bende itiraz edecektim tercihlerden sonraya biraktim

keremöz;
bunun aslı var mıdır bana açıklayabilir misniz?

irfanyaman;
burada yazılana göre benim çalışabilir rapor almam gerekiyor öyle mi

Üst Alt