Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz sonucu alınan rapordan sonra yeniden hastane sevki olacak mı?

saimakdeniz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba

2007 yılında İnegöl den ortepedik engelimden % 28 rapor verdiler.
Ben bunu 2016 yılında bursa devlet hastanesine başvurarak yükseltirim diye düşündüm fakat % 28 olan süreli olan raporum % 24 olarak sürekli olarak düşürüldü.
Fakat 2017 yılında TİP2 diyabet hastalığı teşhis edildi.Tekrar il sağlık müdürlüğüne itiraz dilekçesi sundum ve onayladılar.İnegölde tekrar heyete girdim % 41 verdiler diyabet ile birlikte.(5 YIL süreli)

Fakat raporu bana vermediler İtirazlı olduğu için bursaya göndereceğiz dediler.Bu durumda tekrar doktorları gezip heyete mi gireceğim yoksa İl Sağlık Müdürlüğü 2 Rapor arasında karar verip yeni rapor mu yazacaklar.Bu konuda bilgisi olanların yardımcı olmasını rica ederim.

Hakem hastaneye gönderecekler son raporun%41 orada aynı sonuç cıkarsa ne ala, farklı bir sonuç il dışı hakem hastane

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlginiz için teşekkür ederim.Fakat ortepedik engel raporumda çok değişiklik yok sadece diyabet hastalığı eklendi yinede hakem hastaneye gönderirlermi?

Oranlar farklı oldugu için, inanmazlar ilk rapor ve son rapor elindeyse şansını dene

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt