Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz sonucu gideceğim hastanedeki rapor geçerli mi sayılacak?

yuksel42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Araba indiriminden yararlanabilmek için ilk önce bulunduğum şehirdeki devlet hastanesine başvurdum. % 78 oran verilince itiraz ettim. Onlarda bulunduğum şehirdeki üniversite hastanesine sevk ettiler.

Burada % 90 ve üzeri oran alabilirsem beni hakem hastaneye mi sevk edecekler?
Hakem hastane listesine baktığımda benim ilk gittiğim devlet hastanesi hakem hastane olarak görünüyor. Beni tekrar oraya mı sevk ederler?

İtiraz sonucu ilk rapor ile ikinci rapor arasında oran farkı olunca karara bağlanması için hakem hastaneye sevk ederler. Sonucu bizimle paylaşın lütfen..

Yanıtladığınız için teşekkür ederim. İki gün sonra yani önümüzdeki
çarşamba günü bulunduğum şehirdeki üniversite hastanesinde heyete
çıkacağım. Bakalım burada oran kaç olacak? Durumu buraya yazarım.

arkadaşlar nasıl yani ben anlamadım.Ben daha yeni rapor aldım bende rapora itiraz ettim beni başka hastaneye sevk edecekler buradan sonra başka bi hastaneye daha mı yolluyolar ozaman beklerim 6 sonra yeniden başvururum

Yüksel, ilk gittiğiniz hastane hakem hastane olabilir. ama şimdi o hastaneye değil başka hakem hastaneye sevk edileceksiniz. orası olmaz.

Üniversite hastanesi ise % 93 oran verdi. Raporu üniversite
il sağlık müdürlüğüne kendisi yollayacakmış. 2 hafta
sonra il sağlık müdürlüğüne gitmemi istediler.

Üst Alt