Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora itiraz yerine aynı hastaneden yeniden değerlendirme istenebilir mi?

stozkan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Onkoloji ikinci nüksten sonra tedavi olduğum hastaneye başvurdum ve %80 ağır engelli raporu aldım. Tabi ki bir çok konuda faydasını görmekteyim (erken emeklilik gibi) ancak raporda amaç kısmında "ÖTV İNDİRİMİ" yazmasına rağmen ötv'siz araç almama imkan yok.
Şimdi üçüncü nüks tedavi oluyorum ve akabinde otolog kök hücre nakli olacağım. Acaba psikiyatriden de alacağım rapor ve otolog nakilden sonra aynı hastaneye "yeniden değerlendirme" için başvursam %90 rapor alma ihtimalim var mıdır?

Bu konudaki araştırmalarımda malesef benzer bir durum yaşamış kimseyi bulamadım.

Sağlıklı huzurlu günler dilerim.

aynı hastaneden 50 defa da basvurda buluna bilirsin hiçbir sorun olmaz başvuru için hastane içindeki sosyal yardım bölümüne
gönderirler ordan basvurun için dilekçe isterler ne sebepten dolayı raporu yeniledigin için sonra vezneye yollarlar orada 200 tl ödeme yapmak zorundasın ödemeyi yaptıktan sonra makbuzunu alıp bölüm sekterligine gidersin ordan gereken işlemler yapılır için rahat olsun hiçbir sıkıntı olmaz sen basvrunu yap umarım yeterli açıklama olmustur

bro123
Evet son derece açıklayıcıydı. Otolog nakil sonrası ilk işim evraklarla tekrar başvuracağım. Çok teşekkür ederim.

Üst Alt