Daha önce belirttiğim gibi oranı fazlası ile tutturdum burda sıkıntı yok. Ancak yine de raporumu incelediğimde otoimmun hepatit hastalığından %15 verip, yanına da bu hastalığa ilaveten nash tanısı koymuşlar ki benim bu zamana kadarki tedavilerim (yaklaşık bir buçuk yıldır) nash üzerinden hiç yürümedi ve kimse nash tanısı koymadı bana. Zaten kurul polikliniği de eldeki verilere göre karar verdi yeniden tetkik yapmadı, yani bu tanı ve bu oran için kaynak nereleri bilmiyorum)
Yönetmelikte karaciğer için devam eden karaciğer hastalığı objektif bulguları için %15
Kronik karaciğer hastalığı objektif bulguları için %30 veriyor,
Otoimmun hepatit ömür boyu geçmeyen kronik bir rahatsızlık,bu kesin. Hani bilmiyorum maddeyi benmi yanlış yorumluyorum.
Puana ihtiyacım yok ama sadece bu yönden itiraz etme hakkım varmı, böyle bir şey yaparsam tüm bölümleri baştan mı puanlarlar yoksa sadece itiraz edilen kısım için mi,
Yönetmelikte karaciğer için devam eden karaciğer hastalığı objektif bulguları için %15
Kronik karaciğer hastalığı objektif bulguları için %30 veriyor,
Otoimmun hepatit ömür boyu geçmeyen kronik bir rahatsızlık,bu kesin. Hani bilmiyorum maddeyi benmi yanlış yorumluyorum.
Puana ihtiyacım yok ama sadece bu yönden itiraz etme hakkım varmı, böyle bir şey yaparsam tüm bölümleri baştan mı puanlarlar yoksa sadece itiraz edilen kısım için mi,