diyabet %28 nöroloji %15 kardiyoloji %10 RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI %0 (görüş olarakta 6 ay sonra tekrar muayenesi uygundur diye yazmış) ve raporum 6 aylık çıkmış bu hastaneden çıkan rapor henüz maliyeden gelmedi
sonuç olarak balthazard a göre %45 rapor aldım maliyedende öyle gelecek
altı ay sonra kontrol verirseler sadece psikiyatriden mi muayene olacağım yoksa tekrar bütün hastalıklardan mı
şartlarım tamam (yıl gün) emekli olmayı düşünüyorum ama 6 ay sonra kontrol muayenesi verirseler ve raporu düşürürseler diye korkuyorum
hastalıklarım kronik ama korktuğum aynı hastalıktan 3 doktorda farklı puan verdi (nöroloji 6-10-15)
psikiyatriden puan alamadım ama 6 ay kontrolu veren bu bölüm
ne tavsiye edersiniz emekli olayım mı omayayımı mı 50 yaşındayım eğer emekli olursam ve raporumu düşürürseler bir daha çalışamam
sonuç olarak balthazard a göre %45 rapor aldım maliyedende öyle gelecek
altı ay sonra kontrol verirseler sadece psikiyatriden mi muayene olacağım yoksa tekrar bütün hastalıklardan mı
şartlarım tamam (yıl gün) emekli olmayı düşünüyorum ama 6 ay sonra kontrol muayenesi verirseler ve raporu düşürürseler diye korkuyorum
hastalıklarım kronik ama korktuğum aynı hastalıktan 3 doktorda farklı puan verdi (nöroloji 6-10-15)
psikiyatriden puan alamadım ama 6 ay kontrolu veren bu bölüm
ne tavsiye edersiniz emekli olayım mı omayayımı mı 50 yaşındayım eğer emekli olursam ve raporumu düşürürseler bir daha çalışamam