Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora psikiyatrik değerlendirme nedeniyle süre kondu. Süreç nasıl ilerleyecek?

samicakar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
diyabet %28 nöroloji %15 kardiyoloji %10 RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI %0 (görüş olarakta 6 ay sonra tekrar muayenesi uygundur diye yazmış) ve raporum 6 aylık çıkmış bu hastaneden çıkan rapor henüz maliyeden gelmedi
sonuç olarak balthazard a göre %45 rapor aldım maliyedende öyle gelecek
altı ay sonra kontrol verirseler sadece psikiyatriden mi muayene olacağım yoksa tekrar bütün hastalıklardan mı
şartlarım tamam (yıl gün) emekli olmayı düşünüyorum ama 6 ay sonra kontrol muayenesi verirseler ve raporu düşürürseler diye korkuyorum
hastalıklarım kronik ama korktuğum aynı hastalıktan 3 doktorda farklı puan verdi (nöroloji 6-10-15)
psikiyatriden puan alamadım ama 6 ay kontrolu veren bu bölüm
ne tavsiye edersiniz emekli olayım mı omayayımı mı 50 yaşındayım eğer emekli olursam ve raporumu düşürürseler bir daha çalışamam

6 ayı bekleyin. 6 ay kısa bir süre. Emeklilik için o engelli rapor evrağınızı maliye ye göndermeniz ve geri gelmesini beklemeniz gerek ki bu süreç zaten 4 ile 6 ay arasında değişiyor. Emekli oldunuz diyelim 6 ay sonra tekrar muayeneye gittiniz raporunuz %40 ın altında kaldı bu sefer daha sıkıntılı süreçler ile karşılaşırsınız.

Bu raporla olmayın.

ben engelli indiriminden emekli olmak için bütün şartlara sahibim yani26 yıl sigortalı 9500 günümde var normal emekliliğime 3-4 yıl var %45 de engelli raporum var ama 2 YIL SÜRELİ hastalıklarım kronik diyabet nöropati ritmik aritmi emekli olmak istiyorum ama içim rahat değil emekli olursam 2 yıl sonra kontrol muayenesinemi gireceğim girersem %40 altına düşerse ne yapacağım geri işimede dönemem emekli aylığımda kesilir hastalık kronik biliyorum da doktorlar aynı hastalığa biri %6 biri %10 Biride %15 veriyor şu hastalık yüzdesi kesin şu olsa emekli olacağım TAVSİYENİZ NEDİR bilgisi olan lütfen

samicakar

Vergi indirimi kontrollü mü olacak sürekli mi, bu belli mi?

Emekli olun bence. Emekli olun ve/fakat çalışmaya devam edin gerekirse.

Üst Alt