Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora rağmen atamam olmadı. Ne yapabilirim?

Gkhnnll

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Atamam iptal oldu raporu düzelttim atamam olurmu

Meb raporumda zihinsel mental reterdasyon gerekçesiyle atamanz gerçekleşmedi dedi. Bende hastaneye gittim mental reterdasyon lu rapor veririz dedi şimdi bn bu raporu meb e versem atamam olurmu

Son düzenleme:
Gkhnnll aynı haktan yararlanamazsın ki daha istenilen raporu bile almamışsın başlıkta yanlış olmayan rapor yüzünden ataman iptal edilmiş

sneyper

Sana anlatım benim raporumda zihinsel işaretli ama mr yok atamam iptal edildi hastaneye gittim sana Mrli rapor veririz dediler bn o raporla iptal olan tamamı yeniden yaparlarmi

Gkhnnll

Muhtemelen ikinci tercihte olur ataman yeni raporla sisteme girince.yeni rapor daldıktan sonra itiraz et derim

Gkhnnll öncelikle geçmiş olsun rapor var ama atandığını kurum itiraz etti değil mi süresi mi bitti acaba bazende mesela çalışamaz yazıyor ise o zmanda iptl oluyor

tapasya
Rapor süresizdi sadece mental reterdasyon yok diye iptal edildi sonra hastaneye gittim sana Mrli çıkarırız dendi ozaman atamam olrmu

fenerliyizz
Yeni raporu kısa sürede Alaçam ozaman iptal olan atamam olurmu onu soruyorum

Bn 60 gün içinde mental reterdasyon lu rapor alırsam iptal olan atamam olurmu

Sizin mental retardasyon yazan bir raporunz ver mı varsada sınava girdiniz diyelim ki zaten raporda zihinsel işaretli ise girebilirsiniz ve raporunuzda mental retardasyon yazıyor ama rwporuznuz süresiz sizin dediniz ve demek ki süresiz rapor ile sınava girdiniz ama atamanız iptal oldu diyorsunuz fakt belkide raporda çalışamaz ibaresi vrsa maalesef iptl olur raporunuz yani siz hastaneye bu durumu anlattınız fakat ataması yapan kurum hastane ile irtibata geçmiş ve sizin herhalde çalışamaz ibaresi ekli ki ondan iptal etmişler olabilr yada mental retardasyon hastalığınız geçmiş ki iptal etmişlerde olabilr tekrardan rapor alsanız bile 2.tercihi beklemek gerekir bu durmda.

mental retardasyon ıle atamanızı yapmama hakları yok ılla normal memur gıbı calısmak zorunda degılsın basit iş verirler senın raporda calısamaz kısmı ısaretlıdır yoksa almamazlık yapmazlar .

tapasya
Benim raporumda mr yok diye kurum iptal etti hastaneyle görüştüm mr alabilirsin dediler alsam atamam olurmu onu soruyorum

Sizosalgun
Benim raporumda mr yok diye kurum iptal etti hastaneyle görüştüm mr alabilirsin dediler alsam atamam olurmu onu soruyorum

raporunu alırsan ataman olur sade calısabılırmı calısamazmı o kısma bakıyorlar bıde sicilini arastırıyorlar hapis felan yatmadıysan yuz kızartıcı sucun yoksa alırlar.Sonrası asalete kadar deneme suresı .

mentali sorun etmelerınede sasırdım etmemelerı lazım al dıye bıle .

Sizosalgun

İşte bende mr yok diye atamayı iptal ettiler raporda Zİhinsel olsa bile. Bende hastaneye gittim salı günü Alacam ozaman verecem inşallah kabul ederler yoksa mahkemeye gider bu iş keşke bu işleri bilen olsada

Gkhnnll

mahkemeyı buyuk ıhtımal kazanırsın ılla mr olcak dıye bı zorunlulukmu var calısabılır kısmı ısaretlıyse almaları lazım oldu olacak doktorlarada ne tanı verceklerını soylesınler.Ona göre iş vercekler mr olursa basit is verirler olmazsada ona gore degerlendırırler .Bana ıptal etmelerı sacma geldı.

Gkhnnll
Bak soranlar olmuş raporunda çalışabilir ibaresi geçerli miydi yoksa çalışamaz ibaresi mi geçerliydi? Eğer çalışabilir ibaresi geçerli ise atanman olur.

Öyle olsa beni hastaneye sevk ederler hiç sevk etmedilerde mental reterdasyon yok diye atamayı iptal ettiler salı günü hastaneye gitcem onu Alaçam inşallah kabul ederler

Son düzenleme:
Hep boş cvp vermişler sen mental raporunu bir an önce al ataman olur zihinselden girmişsin sinava ama zihinsel hastalik yok raporda iptal olmuş ataman mental tanili rapor alirsan ataman olur kafani yorma

Derlerya mesela bn mental tanılı rapor alsam bunu versem kabul etmezlerse senin ataman iptal olmuş bir daha sınava girecen öyle atanacan derlerse ama bilemiyom bu hafta heyete girecem 1 haftaya alacam götürüp verecem kabul ederlerse ederler etmezselerse bi daha ki sınava. işallah da kabul ederler

Seni rapora göndermedilermi getir demedilermi

Demediler iptal olunca bn gittim hastaneye doktorumla konuştum sana mrli rapor veririz dediler beni hastaneye sevk eden olmadı direk iptal ettiler baska bişey demiler ben kendim gittim hastaneye zaman kaybetmeden kabul ederler mi

Son düzenleme:
Hemen raporu alıp kurumla iletişime geçmelisiniz çünkü zmana kaybı olabilir ama şunuda sormayı unutmayın çalışabilir ibaresi olması lazım raporda yoksa iptal edilir yoksa yine bilginiz olsun tekrardan

1 hafta 10 güne raporu alacam sonra atandığım yere gidecm işallah kabul ederlerbenimki çalışamamazlıktan iptal olmadı mr yok diye

Tm o zman sıkıntı olmaz ama şuan o kurumu ve ösym atama başkanlığı dairesini ara ve durumunu anlat lütfen çünkü bilgileri olsun sonrada zaman aşımı oldu derler emeğinize yazık olur kazanılmış bir hak var sonuçta kafalarına göre iptal edemezler e raporunun süresiz olduğunu söyle

Osymyi arıyom arıyom yoğunluk nedeniyle ulaşamıyorum pazartesi personel başkanıyla müdürle görüşcem

Kesinlikle ara atandığın kurumuda ara hakkını ara sonuçta ve anlat kesinlikle durumunu boşu boşuna bekleme sonuçta bir emek var hal vr ha baktın olmadı ozaman başla çalışmaya

Pazartesi personel atama müdürüyle görüşcm bakalım

Kesinlikle kafalarına göre iptal edemezler çünkü raporunuz vr ve o rapor olmadan zaten o sınava giremzssin ki süresi bitmiş olamaz süresiz dediniz ve atandığın kurumda bunu ne hakla iptal eder çok ilginç o yüzden ara ve anlat emeğinize yazık olmasın

Üst Alt