Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora sürekli ibaresi yazılmamış. Emeklilikte bu sorun olur mu?

MURATSUMER

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlr ben raporumu aldım ve maliyede onyladı %61 fakat hastane rapor sürekliliğine hayır işaretlemiş ve süre belirtmemiş hastanenin rapor bölümünü aradım kusura bakmayın yanlışlık yapmışız düzeltelim dediler. Fakat nasıl düzeltilecek bilemiyorum. Birde emeklilik şartlarım doldu raporun bu haliyle emekli olummu yoksa raporun düzeltilmesini bekleyimmi. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Düzeltelim demişler raporu aldığın hastaneye git ve direk heyet başkanına sor nasıl bir yol izleyeceğini veya orada evrak kayıttaki arkadaşlara bi sor madem düzeltileceğini söylemişler yardımcı olurlar ....

Emeklilik açısından bir soruna yol açmaz. Çünkü üzerinde bir süre kısıtlaması veya kontrol muayenesi şerhi bulunmuyor. Kaldı ki emekliliğe temel olan şey rapor değil, vergi indirim hakkınızın olup olmadığıdır. o hakkı da elde ettiğinize göre, emekliliğiniz şimdiden hayırlı olsun :)

benzer sorun bendede var ama benimkinde hiç bir yer işaretli degil kontrol tarihi falanda yok

emeklilik

arkadaşlar benim %61 maliyenin onayladığı süresiz raporumla emekliliği hak ettim ve sgk danda emekli olabilir yazım geldi. fakat benim merak ettiğim duyduğum kadarıyla sgk emekli olduktan sonra rapor yenilemesini istiyormuş doğrumu bu raporu bütün herkestenmi istiyorlar yoksa rastgelemi malum rapor yenilemek bayağı uğraştırıyor bu çileyi sürekli çekmek istemem. emekli olupta bu hususta bilgisi olan arkadaşlar var ise bana yardımcı olurlarsa sevinirim.

Kontrol Muayenesi emeklilikte şerh düşülmemişse, sonrasında istemesi çok zor bir ihtimal. Ancak bir şikayet ya da sahtecilik şüphesi olursa kontrole çağırırlar...

Bülent abi emekliliğe ilk müracat cevaplarında öyle bir şerh düşmemişler acaba onu nasıl öğrenebilirim bilginiz varsa sevinirim

Sana emekli olurken bu konda bir bildirim yapılmamışsa, kontrol muayenesi istenmemiş demektir. Ayrıca bir şey yapmana gerek yok. Emekliliğin tadını çıkart :)

abi yanlız daha emekli olmadım bu sıralar olmayı düşünüyorum dışarıda başka bir iş ayrlayıp öyle ayrılayım diyorum. bide 1 2 sene sonra kontrol felan derlerse o açıdan uğraşmak istemiyorum malum bi rapor almaya uğraştırıp duruyorlar.

Kontrol muayenesi yazılmamaışsa kontrol muayenesine çağırmazlar. Ama sana buradan "%100 çapırmazlar" diye garanti verecek durumda da değilim.

Üst Alt