Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora Yeni hastalık ile nasıl oran ekletebilirim?

Aziz Tezcan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, hali hazırda %19 engel raporum var kronik bir hastalığımdan dolayı fakat belge, bulgu, tedavi takibi olmadığı için esansiyel tremor hastalığıma %0 verilmişti gerekli tedaviyi gördüm belgelerim ve tetkilerimi aldım tekrar kurul onayına sunup var olan raporumun üzerine bu hastalığı da ekletmek istiyorum bu işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Raporuma itiraz mı etmem gerekiyor ki buna bir ücret ödemem lazımmış yada tekrar nöroloji doktoruna gidip kurula sevk etmesini mi isteyeceğim bilgisi olan biri bilgilendirebilirse çok sevinirim ayrıca bu hastalıkla ilgili yüzde kaçlık bir rapor veriliyor tüm vücut kas titremelerim çok yüksek ölçümlerde 16 hz frekans değerinde. Şimdiden teşekkürler 🙏

Aziz Tezcan

il sağlık müdürlüğüne gidin hastalık ilerlemsi olduğunu söylyin rapor aldığınız hastaneye tekrar heyete gönderiyorlar yeniden bana da tek böbrekten 0 vermişti doktor ben öyle yaptım

Raporuma bir hastalık daha ekletmek.

silinsin

Son düzenleme:
Üst Alt