Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda adımı yanlış yazmışlar. Emeklilikte bu bir soruna yol açar mı?

rgndmr

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
13
Merhaba.Ben 2000 yılında Şişli Etfal hastanesinden % 42 oranında Engelli Raporu çıkarttırdım, 2003 yılında Vergi İndirimi için Defterdarlığa başvurdum ve % 40 oranında onaylandı.Daha sonra hiç farketmemiştimki Şişli Etfal' den alığım raporun ismimin 1 harfindeki 'r' erine 'n' harfi yazılmış (Ergin yerine Engin Yazılmış, Daktilo yazısı) Fakat Maliyeden gelen yazıda doğru ism yazılmış. Sizce emekli olurken bu benim karşıma sorun olarak çıkarmı? Yarımcı oluşanız sevinirim.

vatandaşlık no varmıydı raporda varsa sorun olmaz bence o hatayı nasıl yaptın raporu aldıgında kontrol etseydın teşke emeklı olurken raporu vermıyon sgk ye vergıındırımı belgesını verıyon ne olur olmaz emeklıolmana az bır zaman kala sgk ye vergıındırımı belgesını gotur haberlerı olsun ( 1sene once vs.) harflerı fark ederseler yenı rapor isteyebılır

raporu 2000 yılında aldığımdan ,o zaman raporlarda T.C. yazma kuralı yoktu. Bu yanlış harf tamda belli olmuyor üzerine :)) imleci gemiş.Bu yüzden geç farkettim.İnşalla dediğin gibi olur verg indirim belgesi yeterliolur.teşekkür edrim.

engin arkadasim emekli olurken vergi indirim belgeni vermen yeterli raporu illa vermene gerek yok ben sorun cikcani zannetmiyorum zaten sgk maliye ile yazisarak islem yapiyor ama raporundaki isim yanlisligini maliye nasil duzelterek goderiyor anlamadim yani oraya engin gidior

ergin geliyor maliye nasil duzeltiyor eger onlar tc num gibi bi yerden islem yaptilarsa duzeltmis olabilirler anladinmi sen onu arastir bence

Defterdarlığa Vergi indirimi için başvururken raporun aslıyla beraber, kimlik fotokopisi ve isim bilgilerinin yazdığı form doldurmuştum, sanırsam bunları dikkate alarak vergi indirim belgesini düzenlemişler. Dediğin gibi olur umarım, teşekkür ederim.

Üst Alt