Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda ağır engelli ibaresi kaldırıldı ve evde bakım maaşı kesildi!?

cekago

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Gectigimiz yil annem icin saglik kurulu basvurusunda bulunduk %90 agir engelli raporu cikti ve evde bakim maasi baglandi

Rapor suresi dolunca maas kesildi ve tekrar saglik kuruluna girdik
Yeni raporda %94 olarak cikti ama agir engelli ibaresinde hayir yaziyor
Hastaliklarinda bir azalma yok artma var ama gecen seneki agir engelli bu seneki degil

Ne yapmam gerekiyor yardimci olabilirmisiniz

Yeni bir rapor almak gerekir

@cekago

İl sağlık müdürlüğüne dilekçe vererek hastanenin verdiği rapora itiraz edeceksiniz, burada bahsettiğiniz gibi dilekçenizde de hastalıkların azalmış değil aksine arttığını hastanın ağır engellilik durumunun düzelmediğini ve başkasının yardımına bakımına ihtiyacı olduğunu belirtin ve eski raporunu da ekleyin,dilekçeniz açık ve anlaşılır olsun.

İl sağlık müdürlüğü sizi hakem hastaneye sevk eder oranın vereceği karar kesindir.

Bugun il saglik mudurlugune gittim universite hastanesine sevk etti universite hastanesi agir engelli derse balikesir e hakem hastanesine gidecekmisim olme essegim olme sacmaliga bakin

Yani oran aynı olmazsa, hakemin hakemi var sırada

ne kadar saçma arkadaş, yani hasta geçen seneye göre iyi mi olmuş, sırf para vermemek için yaptıkları zulüme bakın
ALLAH yardımcınız olsun

doktorları öldürüyorlar boşa öldürmüyorlar arkadaşım

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

bende öldürülsün demidum ama kızdıgım oluyordu.

rapor alırken eskı raporlarla gettim durm belli herşey göz önünde bana kalk yürü dedi ben hadımım sen çoluk çocuk soruon dedım bu kısmı içimden dedim :D ama bayada bi homburdadım.sonra baktı falan iş bitti kulak için diğer bçlüme gectık ordakı görevlıye böyle böyle oldu dedım nie böel yaptı keyfımdnemı yürümüom dedım görevlı haklsın ama oda haklı dedı işi sıkı tutuyolar numara yaparak rapor alanlar var oyüzden öyle davranmıstır dedı.düşününce hak verdım.ve ahtırladım

sabah yürüyerek hastane içine girip t sandalye alıp onla servisi dolasan vardı gerçi ihtiyar biriydi ama olsun sonucda drlerde haklı

Evde bakim maasinin kesilmesi ve akabinde gelisen olaylar

Merhabalar
Annemin canakkale devlet hastanesinden yuzde 90 agir engelli raporu vardi esim bakim maasi aliyordu ve rapor suresi haziranda doldu maas kesildi rapor yenileme icin canakkale devlet hastanesine basvurduk yuzde 94 oraninda ancak agir engelli ibaresi hayir olan yeni rapor verdiler

il saglik mudurlugune itiraz ettik bizi on sekiz mart universitesine sevk etti oradan yuzde 91 agir engelli raporu cikti akabinde il saglik mudurlugu balikesire hakem hastane olarak gonderdi orasida yuzde 100 surekli ve agir engelli raporu verdi simdi tekrar evde bakim maasi icin evrak toparliyacagiz bizim 5 aylik kaybimiz var bu 5 aylik farki vereceklermi bize acaba aydinlatirsaniz sevinirim

cekago
Evde Bakım Maaşı onaylandıktan sonraki ay ödenmeye başlar,Maalesef arada geçen sürelerin bakım parasını alamazsın,yeni rapor ile tekrar başvuru yapacaksanız, onaylandıktan sonra bakım maaşı almaya başlayabilirsiniz

Üst Alt