Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporda bakıma muhtaç ibaresinin olması ehliyet almaya engel mi?
Raporda bakıma muhtaç yazdığı için ,bakıma muhtaç kişi otomobil kullanamaz deniliyor,ayırıyetten bakıma muhtaç ibaresi kaldırılırsada evde bakım maaşı kesilir
Merhaba İbrahimt5 dediğiniz gibi ilk raporumda bakıma muhtaç ve ağır engelli ibaresi mevcuttu. Hastanedeki aile hekimliğine muayene için girdiğimde bu yazı ve ibare olduğu için diğer doktorlara sevk edemeyeceğini söyledi. Bende raporu ehliyet ve ÖTV indiriminden yararlanmak için yenilettim fakat bu seferde oranı düşürdüler. Yenilenen raporla sorunsuz bir şekilde ehliyetimi aldım.
Evde bakım maaşı almak için ağır engelli ibaresi ve rapor oranı %50 üstü olması gerekli diye biliyorum. Yeni alacağınız rapor bu kriterleri karşılamazsa büyük ihtimalle kesilir.
mevcut raporda bakıma muhtaçtır yazıyor bu ibare varken ehliyet alamassın deniliyor il sağlık mudurluğu ,boyle bişeymi var ,o ibare kalkarsada bakım maaşı kesilir nasıl iş bu arkadaş