Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda görme keskinliği ve görme alanı ile ilgili detay olmaması soruna yol açar mı?

ekrem2323

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi başvurusu yaptım. Raporumda sadece dejeneratif miyopi yazıyor. Görme keskinliği ve görme alanı ile ilgili tek kelime yazmıyor. Raporum geri döner mi? Aynı durumu yaşayan ya da kesin bilgisi olan var mı?

ekrem2323

Maliye ya da SGK'ya gidecekse çok büyük olasılıkla döner.

Hastane kendisi o detayları raporla beraber göndermiş olabilir mi?

Sayın OturanBoğa raporu kişisel müracaat ile aldım. Kendim maliyeye teslim ettim. Doktor görme keskinliğimi vs bir kağıda yazmıştı. Hatta o kağıdı kendim heyete teslim ettim ama o kağıttaki hiçbir bilgi rapora aktarılmamış.

ekrem2323

Hastane raporu işyerine göndermez.

Ama o raporu vergi indirimi için defterdarlığa verdiğinizde sonuçla birlikte rapor da işyerine gönderilir...

Sayın OturanBoğa raporu iş yerime göndermeleri önemli değil. Ben bu raporla engelli kimlik kartı çıkardım. Geri gönderme durumunun olacağını bilseydim vergi indirimi başvurusu yapmazdım. Benim için engelli kimlik kartı daha önemli. Olan bu karta olacak.

hocam bir arkadaşım dedi ki raporda görme keskinliği detayı olmasa dahi ankara maliye detayları rapor numarasını girerek bilgisayar sisteminden hastane kayıtlarını inceleyerek görebiliyorlarmış. Bu doğru mu?

Üst Alt