Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda hangi işlerde çalışır kısmı boş. Sınava girebilir miyim?

MUHYETTİN

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar raporumda hangi işlerde çalışır alanı boş durumda
sınava girebilmem için raporumda bu alanın dolu olması şartmı acaba
böbrek ve behçet hastasıyım.....lütfen acilen tarafıma bilgisi olan varsa dönebilirmi
syagılarımla,

Rapor oranın önemli yani özür oranı.. çalıştırabilir ibresi önemli değil

mrb. 9yaşından beri sol kulağımda %40oranında işitme kaybı var bunun yüzünden askere de gidemedim bu sınava girme hakkım var mı???lütfen cevap

Arkadaşlar benim.rapirumdada agir ve duymasi gereken işlerde calisamaz yazsi var sorun olurmuş acaba işe girerken sinavda yada mulakatta

Hayır sorun olmaz girersiniz o raporla, sonuçta şu işlerde çalışamaz diye belirtilmiş. sadece çalışamaz olunca sorun oluyor. boş yada xxx işlerde çalışamaz/çalışabilir dendiğinde sorun olmaz...

İyi aksamlar herkese, benim raporum agir ozurlu %93 istihdam kismi bos birakilmis universite hastanesinden aldik sonra gidip sordugumuzda sorun olmaz sinava girebilirsin dediler ama icimde bi suphe var ne yapsam bilemedim. Bilgisi olan var mi acaba

uzungöl; hocam senle aynı durumdayım istihdam kısmı boş ise çalışır-çalışamaz diye bir ibare de yok ise sorun oluşturmuyor. atandıktan sonra eğer ki kurumun seni hangı alanda çalıştıracagını bulamassa mesela hızmetlı olarak atandın ama yapamıyorsun bu işi sana dıyor kı gıt raporla ıspatla sende aslanlar gıbı ayakta durması gereken yada efor sarfetmesı gereken işlerde çalışamaz diye bır ıbare eklettırıyosun rapora yada yenı rapor alıyorsun ohhhh missss masa maşı devam ediyorsun önemli olan tercih yaparken dıkkatlı olmak raporlardan korkmayın Çalışamaz yazmayan her rapor kuralına uygunca geçerlidir.

2022 için alınan raporlarda geçerli çalışamaz yazıyor 2022 için alınan raporlarda 2012 de kabul edildi kayıt olan arkadaşlarım var atamada sıkıntı oluyor galiba başvuruda birşey olmuyor kabul ediyorlar

Üst Alt