Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporda kontrol süresinin 2 yıl olması ne anlama geliyor?
@MRM sorunun bende 3 4 yıldır bağırsak hastaligim var ve basur problemim var dört aylık askerim ecemi birligim ankarada revir e çıktım durumu anlattım sürekli kanama oluyor cok kotu bir şekilde benimle ilgilenmeyip beni gönderdiler acemilik i zor bir sekilde bitirdim ve suan kıbrıs ta askerim iki ay oldu bura gelelim ve burdada yine kanamalar yoğunlaştı sürekli kabızlık var
burda devlet hastanesinde 12 gündür yatıyorum ve hiç bir müdahale yapmıyorlar sürekli ilac veriyorlar ve beni çok kötü etkiliyor bu rahatsizligim bagirsakda yara çıktı yine simdi ne yapmam lazim ankaraya gatayami gitsem diye düşünüyorum burdan sevkde etmiyorlar doktor un gönlüne kalsa bana hava degisimi verecek ama ben istemedim çünkü gidip gelicem yine ayniyim değişen bişey olmuyacak ne yapmam lazim
Hava değişimi veriyorlarsa bence alın sonra bitmeye yakın veya nezaman isterseniz bulunduğunuz ildeki hastaneye gidersiniz orada belki askerliğe elverişli değildir raporu verebilirler geçmiş olsun.