Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda oluşabilecek sorunlar ve atanma sonrası kurumun yeniden rapor istemesi..?

ggg

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Genelde istenmiyor ama incelediklerime göre bazı kurumlarda yeniden rapor istenmiş. Ancak yeniden rapor istenilen arkadaşlar ağırlıklı olarak raporları süreli olanlar veya istihdam kısmı işaretlenmeyenler (çalışabilir kısmı işaretlenmemiş olarakta belirtiliyor bu, aynı şey sanırım).

Bende istihdam bölümü işaretli, raporum sürekli. Fakat merak ettiğim durum bende ''çalışamayacağı iş alanları'' bölümü bende boş. ''Değerlendirilmedi'' yazmıyor yani. Bu atanmadan sonra bir sorun oluşturur mu? (Ağır engellilerde oluşturur dendiği olmuş ama ağır engelli değilim) Yeniden rapor mu almam gerekir?

Engeliniz tam olarak nedir?

Valla benim raporda da çalışabilir yazıyor ama istihdam kısmı boş calisamayacagi işler kısmı belirtilmiş bakalım nolur bilmiyorum

Çoğu kişinin raporunda bi eksik var bukadar insanı madur durumda birakmazlar umarım

Bendede bahsettiğiniz kısuımlar boştu onun için hastaneye gittim fakat raporumu 45 ten 80 e yükselltiler ağır engelli konumundayım şu an

Benim rapor sürekli ve istihdam işaretli idi ama çalışamayacağı alanlar boştu, kabul ettiler benim raporu, yeni rapor istenmedi benden sorun çıkmamıştı.

Hayır şizosolgun dostum doktorlara minneet borcum var yanlarına uğruyom hep yanlıs anlama dostum ölsemde dava etmem:)

Benim raporumda da hem çalışamayacağı iş alanları kısmı boştu hem de istihdam kısmı işaretli değildi. Yeniden rapor almamı istediler ve gelen üst yazıda '' çalışamayacağı iş alanları kısmının doldurulması'' yazıyordu. Yeni rapor aldım ve istihdam kısmı işaretli değildi bu şekilde başladım. Kurumdan kuruma değişiklik gösteriyor yeni rapor isteyip istemeyecekleri :)

enes_mrl

Başta raporunu kabul ediyorlar zaten. Değerlendirmeye giriyor .Benim raporum değerlendirmeden geçmediği için geri geldi. 1 ayda bana geri geldi 2 haftada raporumu aldım raporu gönderdikten 2 ay sonra işe başladım. Ben raporu 2 haftada aldım ama bana denilen raporu ne zaman getirirsen o zaman göndeririz zaman sıkıntısı yok sadece 1 seneyi bulmasın 1 sene olursa zaman aşımına uğrar hakkını kaybedersin dediler :)

Selam birkan01 abi senden yeni rapor işe başlamadan mi istendi verdikten ne kadar sonra basladin. Hem yeni raporu atandığin yerde mi aldın oran değişmedi mi

rackyt Tabiki de işe başlamadan önce istiyorlar yeni raporunun oranı düşük olursa ataman iptal oluyor çünkü. Kendi yaşadığım ile atandığım için raporu aldığım hastaneye gönderdiler. raporu verdikten 2 ay sonra başladım.

arkadaslar benım raporum yuzde 40 ısdıhdam kısmında degerlendırılmedı yazıyor ve calısamıyacagı alanlarda bos sımdı ben atanamaz mıyım yanı olmaz mı

Atama iptali gibi bir durum olamaz arkadaslar. Bende ayni durumdan muzdaribim bizim gbi binler var herkesin iptal olursa ne anlami var atamanin. Eger kurum gerekli görurse size zaman tanir rapor yenileme icin

Yeni rapor alindiginda oranin dusmesi bir sorun teskil etmiyor zaten osym ilk kayit sirasinda engelli olarak kayidiniz yapilmis buna gore atama yapilmis bunun ilgili bir yonetmelik okumustum bulursam paylasim yaparim ama kesin olarak oranin dusmesi atamanizi engellemez size bilgi veren kisilerin bu yonetmeligi bilmemeleri ile ilgili rahat olun

Merhaba Hangi kurumda çaılışıyorsunuz? Ne zaman istediler raporu yetiştirebildiniz mi? Sonradan mı istediler?

Üst Alt