Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda ortopedi işaretli değil ama açıklamada tertibatlı yazıyor!?

swimmer1

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba

Cmt hastasiyim . Elden tertibatli icin il saglik kurluna sevk edildim. 15.01.2021 tarihinde dilekce verdim komisyona girmek istiyorum diye. Yakin tarihde girmis olan var mi ? Ne zaman mesaj geliyor gelin diye ve cok sikintili hekimler var mi ?

1 ay içinde mesaj gelir. Hekimler yüzüne bakmıyor içeriye girmenle çıkman 5 6 sn, çıktıktan sonra bi 15 20 dk bekliyorsun raporunu veriyorlar.

Doktor raporunuza elden tertibat yazmışsa verirler, onlar sadece kod yazıyor karar vermiyor.

Raporumda otv indirimi yaziyor. Elden tertibatli arac kullanir yazmiyor. Tekrar engelsli raporumu cikarticam tabikide orda noroloji doktoruna yazdirabilirim diyr dusunuyorum. Umarim ehliyetde sikinti cikmaz. Zaten otvsiz araba almak icin ikiside sart. Ehliyet verirse rapor kolay

Bakirkoy il saglik kurulu ehlieyet degisimi

O zaman bilgim yok. Beni nöroloji doktoru muayene edip sağlık kurulu komisyonuna sevk etti öyle kodlar yazıldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Raporda ortepedi isaretli degil ama aciklama kısmında tertipatli yaziyor sorun cikar

Arkadaslar merhaba

Engel raporumda aciklama kisminda ozel tertibatli arac kullanmasi gerekir yazmakta fakat ortepedi isaretlenmemis onun yerine kronik ve siniflanamayan isaretlenmis oranim %55 . Vergi dairesi sorun cikartir mi araba aliminda

Polinoropati hastaları elden tertibatli ehliyet alabilir mi?

Arkadaslar merhaba

Polinoropati hastasiyim ayaklarda his kaybi kas gucu zayifligi buna bagli olarak pes cavus vardir. 1 ay icinde il saglik kurulunda komisyona girecegim . Elden tertibatli verirler mi yoksa otomatik vites mi verirler ? .

Engelli raporunda aciklama kisminda otv indirimi yaziyor?

Merhaba,

Bugun ehliyetimi elden tertibatli aldim ama engelli raporumda aciklama kisminda otv indirimi yaziyor ama maliye kabul etmiyor. Engelli raporuda 1 hafta once cikartmistim. Saglik kuruluna gittim itiraz ediceksin diyor halbuki isteseler raporu silip tekrar ayni sekilde sadece aciklama kismini degistiremiyotlar mi? Simdi itiraz ile ugrasicagim

Rapora niye itiraz edecek misin ki mevzuata uygun olarak yazmadilarsa bu senin suçun değil benim rapora da
hareket ettirici donanıma yönelik özel tertibatli araç kullanması uygundur yaziyo
Maliye kabul etmeyecek bu raporu uygundur kelimesini istemiyorlar
Sadece hareket ettirici donanıma yönelik özel tertibatlı taşıt kullanması gereklidir . yazısını istiyor ben muracat ettim il sağlıktan raporu silip tekrar kurula sokuyorlar 15 gün falan sürer dediler şuan bekliyorum

Yukarıda açıklama kısmında özel tertibatlı araç kullanması gerekir yazıyor demişsiniz? Nasıl kabul görmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar polinoropati hastasiyim il saglik mudurlugunden elden tertibatli ehliyetimi aldim sira engelli raporumdaki aciklama kisminida tertibatli arac kullanmadi gerekir yazdirmam onun icin hastaneler ucret aliyorlar.

Engelli raporuna itiraz ettigimizde kac gun sonra baska bir hastaneden girmek icin mesaj geliyor?

Üst Alt