Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda ÖTV'siz araç alabilir ibaresi olmayanlar yenileyecek mi?

birkan01

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
2
ÖTV'siz araç alabilir yeri değerlendirilmedi yazıyorsa tekrardan mı rapor çıkarmamız gerekecek ?

Bu ne ya gene gene rapor mu alıcaz ehliyet alırken verilen rapora eklemezler mi hastane mi ekliyor bunu il sağlık müdürlüğü komisyonu mu

birkan01 İl sağlık müd. heyetinden alınan ehliyet raporu, engelli raporu da araç alabilmek için. İkisi farklı kullanılıyor.

%68 engelli raporum var zaten ama ÖTV kısmı değerlendirilmedi yazıyor. Bunu neye göre değerlendiriyorlar peki?

@KKELEBEKK ; ÖTV kısmını neye göre değerlendiriyorlar?

Mevcut raporunda SÜREKLİ ibaresi var ise yenılemene gerek yok . Senın sakatlık durumunu beyan eden resmı rapordur ve SUREKLI ıbarelıdır. BEn 1995 yılında almış oldugum rapor ıle aracımı aldım. Raporda ÖTV için vs yazmasına gerek yok. OTV için olunca engellı baska bısey olunca engelsız mı oluyorsun ?

Bu rapor senın engelın olup olmadıgını gosteren resmı belgedır. Zaten alacagın sürücü sağlık raporunda doktor ozel tertıbat vs dıye yazacak . ehlıyetını de ona gore alacak yada yenıleyeceksın .. Umarım acıklayıcı olmustur .

Egemmm özel mesaj kutunuzu boşaltır mısınız bir şey sorucam ?

birkan01

ÖZel msj kutum bos ancak sıstemde sorun olabılır. Sen burdan sor arkadasım .

Üst Alt