Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda özel tertibatlı ve otomatik vitesli araç kullanabilir ibaresi olmalı mı?

h.cem

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
@OturanBoğa abim sana bir soru sormak istiyorum kafam çok karıştı bu günün tarihi 19.10.2017 iki hafta önce araba almaya karar verdim. 2012 de almis oldugum %56 raporum ile "h" sınıfı ehliyetim ile basvurdum galeriye ve bu ehliyet eski ve raporda kısıtlama kodu olmadan alamazsınız dediler. Bende islemlere başladım ehliyetimi bu sabah değistirdim ve raporlarim ile gecici ehliyetimi alip galeriye gittim bu seferde yuzdesi belli sürekli ibareli raporumun uzerinde "özel tertibatlı ve otomatik vitesli araç kullanabilir" ibaresi olması gerektigini soylüyorlar.

Ne yapacagimi bilmiyorum il sağlik kurulu "engelli B" ehliyeti almam için rapor yazdi simdi genel sağlık raporumu degistirmek ayri bir zahmet ayrıca 250 tl bunun ile ilgili bir bilginiz varsa

Üst Alt