Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda sürekli ibaresi yoksa süresi ne kadardır?

Danua.

Üye
Konular
106
Reaksiyonlar
2
Ötv indirimli araç alımında kullanılan rapordu sürekli vb. bir niteleme yapılmamışsa raporun geçerlilik süresi 6 ay mıdır yoksa 2 sene mi ?

ben ikinci aracımı alırken vergi dairesine danışmaya gittiğimde , ordaki şef araç alırken bir kez rapor almanız yeterlidir burda dosyanıza konur bir daha sizden rapor istemeyiz dedi ...
şayet sizin adınıza yakınınız almış olsa idi aracı her 5yılda bir rapor getirme zorunluluğunuz var dedi ...(yaşayıp yaşamadığınıza dair)

ilk defa araç alacak olanlar için raporun süresi ne kadardır ben ilk defa alacağım ?

Ilk aracımı alırken süre ile ilgili ne bir sorun oldu nede kısıtlama yapan oldu ...
Ordaki yetkili ilk raporunuzu burda muhafaza etmiş olsalardı ikinci bu rapor için sizi yormayacaktık dedi ..
Hatta bana hastane uğraşırsa arşivden çıkarırda onaylarsa raporunuzu oda olur dedi ama hastane uğraşmadığı için ben yeni den rapor aldım ...
Buda demek oluyor ki süre kısıtlaması yok ...
Onların istediği tek şey raporunuzda tertibatlı araç kullanması uygundur yazması oran %1 bile olabilir biz orana bakmıyoruz dediler ...
Ikinci aracımı alalı 3 yıl oldu ...

Üst Alt