Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda tek bir rahatsızlık için Balthazar formülü kullanılır mı?

jon83

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
0
arkadaşım böbrek hastısı tek hastlıktan yüzde 50 aldı...

1:baltazar formülü iki ve üstü hastalıklar içinmi kullanılıyor tek hastalıktan alınan rapor baltazar formülü ile hesaplanmıyormu...

2:arkadaşım tek hastalıktan yüzde 50 aldı baltazar förmülü ilemi uygulanıcak

3:kişinin kendi başına aldıgı raporla devlet memuru devlette işci olma şansı varmı

4:kişi yüzde 40 ve üstü raporu var devlet memuru olarak işe girdi ve sonra vergi indirimi almak için raporunu ankara gönderdi sonuç yüzde 40 altında çıktı bir sorun olurmu

5:saglık kurulu film tahlil ekipsiz gibi vs şeyleri görmek istermi

6:örnek olarak tek hastalıktan yüzde 40 yüzde 45 yüzde 50 ve vs bu oranlar oldugu gibimi yazılıyor yoksa bunlarda baltazar formülüne giriyormu

7:bülent hocam arkadaşın hastalıgı mevuzata göre yüzde 30 ama docdor aşırı ameliyat ve defermasyon yüzünden yüzde 50 yazdı ilerde vergi indirimi için müraat ederse ankara mevuzata göre yüzde 30 düşürücek degilmi biliyorum ama sizin yorumunuz merak ettim

8:aynı kurula geçen hafta başka bir arkadaşımla girdim rahatsızlıgı kalp ve astımdı hastanın yüzüne bile bakmadı onayladı masaya bıraktı ne dahiliye ne ortapedi hiç kimse bakmadı bülent hocam acaba bu tüm hastalıklar için böledir mesala bu hafta heyete giricek arkadaşım böbrek hastası dahiliye docdoru müdahale eder film tahlil ister diye arkadaşım acaba onları yaptırıyım gidiyim diyor sizce haklımı düşünüyor

bülent hocam zaman bulup cevaplarsanız çok menmum olurum arkadaşım bu hafta heyete giricek saygılar

1- hayır
2- hayır
3- evet
4- hayır
5- keyifleri bilir
6- hayır
7- doktorun yazdığı bulgular önemli. doktor bilir, ben bilmem.
8- heyete çıkmadan önce polikliniklerde gerekli imzalar varsa, bir sorun olmaz heyette. ama işinizi garantiye almak için üşenmezseniz film çektirip yanızda götürün tabii

jon83

1:bülent hocam saygılar arkadaşımın tahlillerinde hepatit b oldugunu anlaşıldı ve bulaşıcı degil ama ömür boyu taşıyacagı bir sarılık cinsi hastalık oldugunu söledi docdorlar bülent hocam zaten rapor almak için ugraş veriyor arkadaş hepatit b den yüzde 5 10 20 vs oran alabilirmi hepatit hastalıgına bakan oran verebilicek docdor bölüm hangisidir.....

2:arkadaşımın başında 15 dikiş mevcut inşatta demirin üstüne düşmüş bülent hocam bu olay arkadaşımda ne hasar bıraktık bilemeyiz beyin cerrahine gitse faydası olabilirmi gitsinmi sence uzun bir demirin üstüne düşmüş ve beyne 2 cm kalana kadar kafandan içeri girmiş amaç oran almak ya tüm olayları hesaplıyoruz bülent hocam 1 puan bile iyidir

bilmiyorum
bilmiyorum

işgücü kaybı cetveli'ni incelemeniz gerek

Üst Alt