Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda yazan teşhise göre % kaç alırım?

mell

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Gül Hanım,benimde 2010 senesinde tamamen bilinçsizce aldığım bir rapor var oran %43 işe girmek için almıştım.Geçmiş yıllarda Gulleinbear diye bir rahatsızlık sonucunda aldığım belgelerle başvurdum.Raporun sinir sistemi bölümünde üst extremitelerde tromor+Alt extremitelerde parapazeri (orta seviye üst extremite bozukluğu+hafif yürüme bozukluğu-kg:4/5 yüzde oranı= 39+9
rapor sonucu teşhis:üst extremitelerde tromor+alt extremitelerde parapazeri yazıyor.Yardımcu cihaz kullanabilir yazıyor.Fakat geçen sene yapılan iğneli emg sonucunda bulgularım polisekeli olduğunu söyledi dr.ellerimde titreme var sürekli.ayaklarımdada güç kaybından dolayı parmak ücüma hiç basamıyorum topukta yürüyemiyorum yeniden başvuru yapsam vergiden muaf için sizce bu oranı alabilirmiyim?
Saygılarımla,

Bana göre hareket kıısıtlamam rapor aldığım yıla göre daha çok arttı.Ellerimdeki titreme devam ediyor ayaklarımdaki güçsüzlük arttı ve denge kaybından düşüyorum sık,sık özellikle duygu değişimlerinde çok fazlalaşıyor.Fakat birkaç dr gittim ağrılarım ve bu hastalık ilerleyen bir döngümüdür diye.Muayene bile etmiyorlar Bana seninki kronikleşmiş sadece ağrılarını azaltabiliriz diyerek ilaç yazıyorlar.Şuanki raporla emeklilik benim için hayal bu yüzden vergi indiriminden yararlanmak adına istiyorum alsamda daha önümde 13 senem var.Duyarlılığınız ve geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

Üst Alt