Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapordaki Çalışamaz ibaresi vergi indirimine başvuruda soruna yol açar mı?

Konular
62
Reaksiyonlar
0
[font=sans-serif]merhabalar ben devlet memuruyum 2010 yılında atandım hala devam ediyorum. Sağlık kurulu raporunda çalışamaz hanesi işaretli çalışamayacağı iş alanları kısmında aşırı egzersiz ,ayakta durmayı ve ince beceri gerektiren işlerde çalışamaz denilmekte. Erken emeklilik için vergi indirim belgesine başvuracağım. Bu ibare(çalışamaz ibaresi) engel olurmu saygılarımla

rapor tarihim. 2002[/font]

Rapor hazırlarken sağlık kurulları o kutucuklara dikkat etmiyorlar zaten dikkat edilmiş olsaydı sizin rapora hem çalışamaz hemde çalısamayacağı işler yazılı olmazdı ama raporda engel oranı neye göre bu oran verilmiş ona bakılıyor vergi indirimi için başvurabilirsiniz ama 2002 yılı rapor oranınızın düşme oranı çok yüksek tabi bu sizin memuriyetinize etki etmez yalnız bildiğim kadarıyla memurlar için erken emeklilikte vergi indiriminin bir fonksiyonu yok diye biliyorum iyice araştırın derim

Üst Alt