Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapordaki ibareyi Maliye'deki memur kabul etmiyor! Ne yapmalıyım?

BARBAROSS

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bende 22/05/2017 tarihinde ötv indirimi için engelli raporu aldım (%42 ortopedik engelli. HER İKİ KALÇADA ARTROZ SOL TARAFTA DAHA FAZLA yazıyor.). Raporun sonuç kısmında Ötv indiriminden yararlanır+özel tertibatlı araç kullanır+birinci sınıf sürücü olur+tertibat için il sağlık müdürlüğüne sevki uygundur yazıyor.
Daha sonra il sağlık müdürlüğnde heyetten 78 tertibat kodu yazıldı maliyeye uygunmudur diye göstermeye gittik memur raporu önümüze attı yanlış bu 'özel tertibatlı araç kullanması gereklidir'yazmalı dedi hastaneye geri koştuk hastane memura göre rapor değişmez dedi.Şaşırdık kaldık.Ben şimdi engelli ehliyetine yazıldım 1 ay sonra ne olacak bende bilmiyorum.

BARBAROSS

İşgüzarlık etmiş memur. Şefine çıkın, gerekirse müdürüne. ELinizdeki rapor işinizi görmeli. Çok zorlanıyorlarsa özelge talebinde bulunun, gelirler idaresi başkanlığı'ndan görüş yazısı istesinler!

Üst Alt