Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapordaki soldan kumandalı ibaresi ile nasıl bir araç kullanabilirim?

aakgul01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim ehliyetimde ve raporumda soldan kumandalı otomatik vites araç kullanabilir yazıyor . Emniyete gidip sordum başkasının adına kayıtlı otomatik vites bir aracı kullanabilirmiyim diye komser soldan kumandalı yazdığı için kullanamazsın dedi . Bu defa sıfır bir araç almak ve ötv den faydalanmak için toyotaya gittim onlarda ötv den faydalanamazsın vergi dairesi koldan sakat olanları kabul etmiyor dedi. Bunlar doğrumu?

Diğer bir soru 1600cc veya 2000 cc motor ikinci el bir araç satın alıp engelli aracı olarak kullanabilirmiyim. lütfen bana yardımcı olun ???

Hangi uzuvlarınızı kullanamıyorsunuz?

arkadaşlar sağ kolumu kullanamıyoum ehliyetimde ve raporda soldan kumandalı otomatik vites otomobil yazıyor
bu durumda sıradan bir şhıstan otomatik bir araç alabilit miyim ve plakada damga olur mu

cevaplarsanız sevinirim. tşk

Sağ kolunuzu hiç mi kullanamıyorsunuz?
Şu donanım sağ kolunda kısalık olanlar için çok ideal: http://www.engelliler.biz/forum/oze...si-ile-vergi-muafiyetli-arac-alabilirler.html

Elinizdeki raporla silecekler veya diğer kolları sola alınan otomatik vitese sahip aracı kullanabilirsiniz. Bu düzenlemenin bulunmadığı araöları kullanamazsınız.

Donanıma dair de (hakkında hiç bir bilgim yok): www.pusuladesign.com (AUTONOMY / Kollardan birinin fonksiyon kaybı halinde kullanılacak donanım (baştan 4. resim)).
adszdkg.png

valla bizim kayserideki doktorlar sağ yada sol ehliyete bile rapor vermezken baska illerdekiler ne güzel veriyor. su kanun bi sabit olsaydı.

Üst Alt