Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapordaki tanıya göre malulen emekli olur muyum?

sanaldeli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle merhaba arkadaşlar formunuza yeni katıldım ve çok bilgilendim teşekkür ederim herkese simdi size bir sorum olucak.

ben 12/08/2013 tarihinde sgk tarafından bursa sevket yılmaz eğitim araştırma hastanesine malüliyet emeklilik raporu için başvurduğumda sevk edildim ve epikirizler muayene kağıtları patoloji raporları istendi götürdüm hepsini 1ay sonraya gün verildi doktorlara muayene olduktan sonra 1ay sonra heyete girdim yani heyet klasik heyetti birşey anlamadım 2dakikada halloldu yarın gelin sonucu alın dediler gittim bugün aldım. raporda oran falan yazmıyor maluliyeti sosyal güvenlik kurumunca karar verilecektir diyor ama sizce ne karar çıkar onu merak ediyorum

klinik bulgularda: beyin cerrahi serebellar ataksisi mevcut ayağa kalkabiliyor uzun mesafede zorluk ve basamak çıkamıyor

gastroentaroloji: Opere rektum Ca(metastaz) kolostomili 4.sınıf
Genel cerr. Opera rektum Ca.abdominoperineal rezeksiyonu+beyin metastazı+kalıcı kolostom+kolesistektomi

Tanı serebellar ataksisi+opera rektum Ca,abdominoperineal rezeksiyonu,beyin metastazı,kalıcı kolostomi,kolosistektomi

sgk ya gittim bugün raporu götürdüm kendilerine hastanenin onlara gelicek raporu posta ile ileticeğini bunun bizde kalıcağını ve kendi bünyelerinde karar veriliceği söylendi baska bi bilgi alamadım günüm 1800ü geçik yaşım 58 bayanım. vericeğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler bundan sonra nasıl bir yol izliycem nasıl emekli olabilirm tek çare beklemekmi aylardır bekliyoruz zaten sırası günü kararı heyeti?

Evet beklemekten başka yapabileceğiniz birşey yok, ama büyük ihtimalle onaylanır malulluğunuz.

yeni maluliyet cetvelinin GASTROENTEROLOJİ VE HEPATOLOJİ bölümünde 6/D'ye göre kalıcı kolostomiler maluliyet için yeterliymiş örneğin...

teşekkürler doğru diyorsunuz ama acaba kaç ay bekleticekler bu süreç nekadar sürüyor takip edebilirmiyim evraklarımı internet üzerinden acaba

tabiki takip edebilirsiniz e- devlet şifrenden girip takip edebilirsiniz

İşlemlerim ne zaman sonuçlanır

Arkadaşlar Maluliyet için temmuz ayında başvuru yapmıştım heyetti sıraydı falan derken bugün aylardan ekim 3ay oldu benim evraklarım ekim 2de toplanıp hastahane tarafından işte sgk ya yollanmış ordan ekim 11 de BURSA SGİM SAĞLIK KURULU SERVİSİNE gelmiş yani evrakları online takip ettiğimde şu şekilde bi sıralama var

[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]02.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM OSMANGAZİ SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]02.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM OSMANGAZİ SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM SAĞLIK KURULU SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM SAĞLIK KURULU SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]a No[/FONT] [FONT=Verdana]Tarih[/FONT] [FONT=Verdana]Birim[/FONT] [FONT=Verdana]İşlem[/FONT]

nezaman sonuçlanır tüm bu işlemler bilginiz varmı ?

Sanaldeli durum nedir?varmı bir gelişme?

capsi;

malesef daha bi gelişme ve haber yok sgk dan gelişme olmasını beklerken benim son kontrollerimde karaciğerime tümör sıçradı ve ardından kronik venöz yetmezliği saptandı düşünmeye başladım kağıtları verdik haber bekliyoruz bi aksilik olursa bu 2 son tanıyı o raporlara nasıl ekletebilirim diye sonra bida haber bekle dur...

Birkaç hafta içinde olumlu bir sonuç çıkacaktır inşallah.

[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]02.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM OSMANGAZİ SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]02.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM OSMANGAZİ SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM SAĞLIK KURULU SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM SAĞLIK KURULU SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]05.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM OSMANGAZİ SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]05.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]BURSA SGİM OSMANGAZİ SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI

[/FONT]

Son durum böyle oturan boğa daha elime ulaşan bi bilgi yok mektup falan acaba sgk binasına gitsemmi diye düşünüyorum yoksa gerek yokmu

Gidip sorun tabii, bir zararı olmaz. www.turkiye.gov.tr adresinden baktığınızda emekli maaşınız vs. görünüyorsa, işlem olumlu sonuçlanmış demektir. Bir bakın oraya derim

gidip sordum arkadaşlar 2gün önce son durum nedir diye emekliliğim onaylanmış aralık 21 de maaşımı alabiliceğimi söylediler herkese çok teşekkürler

Üst Alt