Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporla tüm haklardan yararlanmak için ne yapmalıyım?

Batuekici

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir sorum olacak nasipse bu hafta heyete gireceğim % 50 rapor kesin benim sorum şu olacak ben bu raporun bana tanıdığı tüm haklardan faydalanmak istiyorum tekerlekli sandalye hariç bunu nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz? İşaretletmediğimiz yerleri sonradan dilekçe ile yapıyormuşuz bununla uğraşmak istemiyorum bilgi verir misiniz acaba

Batuekici
rapor için muayeneye gettiğinde fotografını cekıp yapıştırdıkları belgeye raporu ne için almak istediğini yazdırıyosun.ordakı görevlıye burda yazdıklarının aynını söyle ve yazdır.sandalye hariç de.engellı maaşları için,engelli kımlık karı için vs vs yazdır herbişiyi

Engelli kimlik kartı seçeneği vergi indirimini kapaıyor mu yoksa ayrıca yazmalı mıyız? Ben engelli kartı istihdam ve vergi indirimi için başvurmak istiyorum dedim oradaki görevli kız da dilekçeme istihdam ve engelli kimlik kartı yazdı. Vergi indirimi de istiyorum dedim engelli kimlik kartı vergi indirimi sayılıyor dedi

Üst Alt