Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporlar arasında çıkan oran çelişkisi nasıl bir sorun oluşturur?

şadomat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben ilk raporumu devlet hastanesinden aldım yüzde 46 olarak.şimdi bama verilen sonuçla hastane kayıtlarındaki sonuç birbirini tutmuyor.bu yüzden savcılık ifademi aldı.hastanede yüde 4 görünüyor.nerden kaynaklandı bu yanlış bilemiyorum.sonra beni tekrar kendi belirledikleri başka hastaneye yönlendirdiler.bu sefer yüzde 52 sonuç.gerçekten sağlık problemleri olan biriyim .uyku apnesi şeker duyma gibi.bir problem çıkarmı

iki rapor oranında farklılık varsa sizi en son hakem hastanesine sevk edecekler. oradan alacağınız sonuç geçerli olacaktır.

şadomat
Şadiye hanım, geçmiş olsun. Belliki %46'nın sadece %4'ünü yazmışlar hastanedeki kayıtlara. Başka nasıl açıklanır aradaki fark? Zaten ikinci raporda da %52 almışsınız. Umarım daha fazla uğraştırmazlar sizi.

ozgurmeric74
Özgür bey, iki rapor arasında fark olduğunda her zaman 3. bir hastaneye sevk veriyorlar mı? Hiç ikinci raporu kabul ettikleri olmuyor mu?

hayır kabul etmezler. en son hakem hastanesine sevk ederler. oranın vereceği oran kesin orandır.

Üst Alt