Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporlar incelenmeden ve isteğim dışında 6 ay hava değişimi verdiler!?

kasimturkmen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
3 aylık asker iken karaciğer enzim yüksekliğinden gata 1 ay hava değişimi verdi geri askere dönmeme yakın kontrol muanesi için marmara hastanesine gittim lakin hiçbir tahlil ve muane yapmadan gatanın raporlarına bakarak beni 6 ay hava değişimine çıkardılar

heyete istemediği belirtim 6 ay askerliğimin uzamasından korktuğum için bana kötü kobuşup korkma biz sana çürük veririz dediler askeriye seni istemiyor sen niye gitmek istiyorsun tarzında konuştular

6 ay sonra değerlerimde düşüş olduğu için askeriye ye geri geldim psikolojik olarak çok kötü durumdayım gatadan öğrendiğim habere göre inceleme yapmazsısız gatanın raporlarına bakarak beni hava değişimi çıkarmaları hata olduğunu söylediler

biz seni zaten o raporlara dayanarak 1 ay çıkardıydık dediler böylesi karışık bir durumum var ve ben napacam bilmiyorum 6 ay uzayan askerliğim benim moralimi çok bızuyor bu konu hakkında hastane için nasıl bir işlem yapabilirim.

Üst Alt