Merhaba,
neredeyse tüm engelliler gibi her işlem için (işkur başvuru, vergi indirimi başvurusu, vs vs..) engel raporu aldıran devletimiz 2019 yılında erapor sistemine geçti.
Geçti geçmesine ama engellinin çilesi bitmez.
Cimer'den bu raporların edevlette gözükmediği için başvuru yaptım.
Önce "raporlarınızı aldığınız hastanelerin adını yazın" diye cevap geldi.
Tekrar başvuru yapıp hastaneleri ve diğer bildiğim bilgileri verdim.
El cevap: "Esenyurt Sağlık Müdürlüğüne raporlarınızla ve dilekçe ile gelerek başvuru yapabilirsiniz"
Sadece soruyorum: Raporları veren devlet hastaneleri, edevleti kuran yine devlet, erapor sistemi yine devletin sistemi. Fakat devletimiz raporlarla benim dilekçe yazarak başvurmamı istiyor.
Bana mı sordunuz eraporu kurarken? Niye her işte biz mağdur ediliyoruz. Bir sistem kuruluyor ama nasıl işleyecek denilmiyor.
Kafanızı şişirdiysem affola..
neredeyse tüm engelliler gibi her işlem için (işkur başvuru, vergi indirimi başvurusu, vs vs..) engel raporu aldıran devletimiz 2019 yılında erapor sistemine geçti.
Geçti geçmesine ama engellinin çilesi bitmez.
Cimer'den bu raporların edevlette gözükmediği için başvuru yaptım.
Önce "raporlarınızı aldığınız hastanelerin adını yazın" diye cevap geldi.
Tekrar başvuru yapıp hastaneleri ve diğer bildiğim bilgileri verdim.
El cevap: "Esenyurt Sağlık Müdürlüğüne raporlarınızla ve dilekçe ile gelerek başvuru yapabilirsiniz"
Sadece soruyorum: Raporları veren devlet hastaneleri, edevleti kuran yine devlet, erapor sistemi yine devletin sistemi. Fakat devletimiz raporlarla benim dilekçe yazarak başvurmamı istiyor.
Bana mı sordunuz eraporu kurarken? Niye her işte biz mağdur ediliyoruz. Bir sistem kuruluyor ama nasıl işleyecek denilmiyor.
Kafanızı şişirdiysem affola..