Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporlar neden e-Devlet sistemine otomatik olarak kaydedilmiyor?

Ergin

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

neredeyse tüm engelliler gibi her işlem için (işkur başvuru, vergi indirimi başvurusu, vs vs..) engel raporu aldıran devletimiz 2019 yılında erapor sistemine geçti.

Geçti geçmesine ama engellinin çilesi bitmez.

Cimer'den bu raporların edevlette gözükmediği için başvuru yaptım.

Önce "raporlarınızı aldığınız hastanelerin adını yazın" diye cevap geldi.

Tekrar başvuru yapıp hastaneleri ve diğer bildiğim bilgileri verdim.

El cevap: "Esenyurt Sağlık Müdürlüğüne raporlarınızla ve dilekçe ile gelerek başvuru yapabilirsiniz"

Sadece soruyorum: Raporları veren devlet hastaneleri, edevleti kuran yine devlet, erapor sistemi yine devletin sistemi. Fakat devletimiz raporlarla benim dilekçe yazarak başvurmamı istiyor.

Bana mı sordunuz eraporu kurarken? Niye her işte biz mağdur ediliyoruz. Bir sistem kuruluyor ama nasıl işleyecek denilmiyor.

Kafanızı şişirdiysem affola..

Raporlar görünüyor... Bu biraz rapor aldığınız kurumla ilgili olabilir...

2018 de aldığım rapor gözükmüyor benimde. İzmir alsancak nevvar salih işgören devlet hastanesinden almıştım

Raporlar görünüyor...
Maalesef görünmüyor hepsi. Sisteme geçilmeden önce alınan raporlar gözükmüyor.

2018 de aldığım rapor gözükmüyor benimde.
Sisteme geçilmeden önce aldığınız için gözükmüyor.

Sadece soruyorum: Raporları veren devlet hastaneleri, edevleti kuran yine devlet, erapor sistemi yine devletin sistemi. Fakat devletimiz raporlarla benim dilekçe yazarak başvurmamı istiyor.

Zaten hastayız birde dediğin gibi bunlarla uğraştırıyorlar.

Yeni güncelleme:

Cimer Esenyurt Sağlık Müdürlüğüne yönlendirmişti. Esenyurt Sağlık Müdürlüğü arayıp raporu aldığım hastanenin sisteme girmesi gerektiğini söyledi.

Hastaneyi aradım, 2017 raporunu biz sisteme giremiyoruz. Tekrar gelip muayene olup rapor almanız gerekiyor deniliyor. İyi de ben zaten ehliyet için rapor almışım ve bu rapor süresiz. Neden tekrar muayene oluyorum?

Devlet sağolsun bir iş yapıyor ama sıfır planlama.

2017’de aldığım rapor e-devlet sitesinde görünmüyor!?

2017 yılında aldığım rapor e devlette görünmüyor.e devlette görünmesi için ne yapmak lazım

Üst Alt