Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporlarda hastaneleden ücret talebi

smhyzgn

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

arkadaşlar merakımı mazur gören benim sağ total işitme kaybı ve dissoyatif kişilik bozuklugu tanıları mevcut bır hastayım.vergi indiriminden faydalanabılmek ıcın vergı daıresınden celal bayar üniversite hastanesine sevk aldım.ancak hastanede benden ücret talep ediyorlar sigortalı calısan olmama ragmen bu konuda siz degerli arkadaslardan benı aydınlatmanızı rica edicem.böle bir hakları varmıdır hastanelerin yoksa karsı cıkmamı saglayacak bi delil gösterebilirmisiniz şimdiden verilen cevaplar için teşekkür eder

iyi günler dilerim.q

Yani heyet raporu vermeye yetkili bir hastaneyse (yani yönetmelikteki hastaneler listesinde varsa) ama özel üniversite hastanesiyse ücret talep ediliyor, ama diğer üniversite hastaneleri hakkında bilgim yok. Kolaylıklar dilerim. Sizden ne kadar ücret istiyorlar ki? Bence bı kere verilecek bı ücret gibi düşünün, sonra vergi indirimine hak kazanınca vergi indiriminden olan kazancinizla az bı zamanda geri almış olursunuz.

Vergi indirimi icin farkli mi bilmiyorum. Ben medeniyet universitesi goztepe egitim arastirmaya sordum.ama genel rapor olacak calismiyorum su anda.is basvurusu ve kart icin. %0 engel cikarsa o ucret sizde sorun degil dediler.

Üst Alt