Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporları Ankara'da yükselenler..?

eren61

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hastaneden alınan raporlar genelde ankarada düşürülüyor. rapor oranları ankara da oranı yüksetilipte gelenler acaba kaç kişi yazabilirmisiniz.

yoksa herkesin raporu kesin düşerek mi geliyor.

Raporun Ankaradaki düşme sebebi genellikle, raporu yazan doktorun ,nasanın uzay araştırmalarında bulayamacağı belgeye göre doktorun bu raporu yazdığı.Ankara neye göre değerlendiriyorsa ,doktorda o ölçüte göre değerlendirirse bir sorun cıkmaz.Dört hastalıktan %60 olan raporumu Ankara %60 olarak onayladı.Gideceğiniz hastane bu işleri bilen hastane olmalı, ben öle doktorlara rastladımki daha raporumdaki hastalığı telaffuz edemiyor.

benimde raporum mesela %56 çıktı ve yeniledim başka bir hastanede. yine %56 olarak vermişler demekki tam olarak %56ydı ki aynı oranla ankaradan geri geldi.

Benım 69 du 72 geldı goz hastalıgı 56.3 diyabet +hıper tansıyon 69 du ankara 72 ıle onayladı ilkim sanırım

merhaba arkadaşlar.vergi indiriminden faydalanmak için heyete girdim.özürlüler idaresi başkanlığının verdiği kimlik kartımda özür oranım diz altı amputasyon+göz %59 sürekli.daha sonra troid ameliyatı oldum.hipotroidi var,ömür boyu ilaç kullanacağım.son girdiğim heyet raporum %53 çıktı.hipotroidi özür oranı %10 veriliyor.ama ne hikmetse benim oranım %53 oldu.bu oran ankarada aynı mı kalır?yükselir mi,düşer mi?yardımcı olur musunuz?

Üst Alt