Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporlarla ilgili yeni düzenleme mi olacak?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, az önce bir haber geçti. Engelli raporlarında yeni düzenlemeye gidilecek.

Yeni düzenlemeye göre, daha önce süresiz rapor alanlardan bir daha rapor istenmeyecek. Yani yeni rapor almalarına gerek yok. Hadi hayırlısı. Haberin linki aşağıda[emoji116

devletdestekli.com/engelli-yonetmeligi/

Bugün haberi vardı, Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Raporlarda yeni düzenlemeye gidiliyor diye..
Olayin asli ne acaba!? İnşallah yeni sorunlar çıkarmazlar..

BİR BANKACI

Yok böyle bir şey. Zaten 2019 yönetmeliğinden bahsediyor. Tıklama almak için yapılmış dangalaklık.

Erdoğan'ın açıklamasını henüz görmedim. Varsa böyle bir açıklama, korkun, işler bin kat daha kötü olacak demektir.

Hocam linkti tıkladığımda 2021 mart tarihi yazıyor. O yüzden paylaştım, hatalı da olabilir bilmiyorum. Ama Ben bugün, TV de izlerken altyazida okudum. Hayırdır inşallah . İnşallah yeni sıkıntılar yaratmaz.Olayin ayrıntısını bilen varsa burdan yazsın lütfen.

BİR BANKACI

Tıklama almak için yapılan sayfalar... Atıf yaptığı yönetmelik Şubat 2019 zaten.

OturanBoğa BİR BANKACI

Bülent Bey merhaba,

Ben açıklamaları okudum ve takip ettim.Olay için söyledikleri şöyle ki;

" Sağlık raporlarında engellilik oranı ve haline ilişkin kriterlere bir standart getirerek, bu konuda yaşanan sorunları gideriyoruz. "

Bu kelimeyi kullanarak engelli tutukluluk konusuna geçmiş.Benim anladığımı sorarsanız sizinde bildiğiniz gibi engelli sağlık kurulu raporu ile maluliyet tespiti veya vazife malululuk tespiti yönetmelikleri gibi engelli statüsü altında birçok alt yönetmelik var.Bunları bir yönetmelik altında toplamak istiyor olabilir.Bir vatandaşa tesis edilen standart bir raporla kişi hakkında kararların netleştirmek istiyor olabilir diye düşünüyorum.

Saygılar.

Üst Alt