Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporu bildirmediğim gerekçesiyle evde bakım maaşım kesildi!?
Merabalar arkadaşlar ben 2013 yılında ehliyet başvurusu yapmis olduğum samsun gazi hastanesinde ehliyet icin aldığım raporum resmi raporumun yerine geçmiş ve 30=12=2019 yılında bakim maaşımı almak icin gittigim ziraat bankası hesaba bakım maaşı yatmamış bikaç engelli arkadaşımı aradım bir hafta oldu yatalı dediler ve ben hala yatmamış ve yilbaşından sonra baglı bulunduğumuz sosyal yardıma eşimle gittik maaşimızı neden alamiyoruz diye sorumlunun sisteme girip bize dediği 2013 yılında raporunuzu değişmişsiniz bize bildirmemişiniz ve bu arada gecen 7 yıllık parayıda almişsiniz faiziyle geri ödiyeceksiniz dedi ve dedigide oldu 42bin tl ceza geldi ve ben raporumu ayni hastanede ihtirazla tekrar girdim gene ağir engelli evet vermedi sen ehliyetin varsa ağır engelli deyilsin dedi doktor ve birdaha ihtiraz ettim tekrar girdik gene olmadı il sağliğina gittim bana 3 hastane ismi verdi ve son şansın bu dedi ve kaza gecirdiğim gün beni gotürdükleri samsun 19 mayıs unifersidesine istedim ve heyete girdim ağır engelli evet raporumu aldım bu arada 42 bin tl icin eve geldiler borclarimin dökumanini evin kira belgelerini verdim ve valilikten af oldu ama 6 ay bakım maaşımı alamadım ve tekrar bağlandığimda toplu alirım diye bekledim vermediler raporda yanlişlık oldummu geriye dönük maaş verilmiyormuş şimdi bu başıma gelenler benim hatammı doktorunmu 6 aylik maaşim gitti cevrem diyoki sen kurtardıhına şükret daha ne istiyon bağlanmiş diyor ya arkadaş bu benim hakkımdı bi hatadan kesildi okadar para gitti okadar hastane koşturduk taksi yemek vs bu masraflar sen çok paracisin diyolar verin buayki kiramı diyom kimse yanaşmiyor şimdi herseyi düzene soktum aliyorum maaş cezada af olduda bu 6 aylık bakim maaşim yaklaşı 8.700 tl gitti bu hata taksi vs 11 bini buldu 4 ay uğraştım gitgel şimdi bi annayan avukat bulsam veya avukatta yardımcı olsanız bu mağduriyetimi kazanabilirmiyim yoksa sizde hic uğraşmami derdiniz bunu bizzat yaşadım onagörede dikkatli olmanizı benim gibi magdur olmamanız icin yazıyorum bana bir avukat bulmanızıda arz ediyorum bu olay neredeyse benim bunalima yuvama maal oluyodu bisikolojimiz uykularimiz altust oldu sizce kazanabilirmiyim bi yardımcı olun arkadaşlar neler yapmam lazım
davutdemirtaş1 sen cezanın affedildiğine sevineceğine daha mahkemeye gitmeyi dusunuyon cezada/100 kusurlu olan sensin bunada şükredeceksin sen taahhütname imzaladınmı orada ne yazıyor yeni rapor aldığında 15 gün içinde haber vereceksin gelirinde değişiklik olduğunda haber vereceksin ailede vefat olduğunda haber vereceksin hiç boşuna uğraşma daha borçlu çıkarsın sen mahkemeye gittiğinde onlarda senin tahhütnameyi gösterecekler bu defa senin borç yine karşına çıkacak böyle şeyleri pek kurcalama senin cezayı sümen altı etmişler orda çürürsün dursun
bende arkadaşın dediğine katılıyorum hiç kurcalamayın denildiği gibi her hangi bir değişiklik olduğunda 15 gün içinde kendilerini bilgilendirmenizi size verilen kağıtta yazıyordu dalgınlığınıza gelmiş olabilir o yüzden tekrar maaş aldığınız için şükredin iyi günler dilerim
niçin sos yard gettınız ebm ye o bakmıo orası 2022 için gidilen yer.siz aile sos pol il yada ilçe yanı ebm almak ıcın basvuru ettıgnız yere gedecektınız Fatma mehmet arkadsın dedıgı gibi imzaladıgınız taahhuttekı yukumluluklerı yerıne getırecektınız.o ceza affa ugramıs ne güzel.ben 2022 alırken bana gss cıkardılar yapılandırmaya gettım ödedım sadece 50 60 tl cıvarındakı faizi affedildi yapılandırmaya getmesem onuda alcakalrdı
gelek dıer konuyu ebm de gerıye dönük ödeme olmadıgı için almadıgınızı bahsettıgınız aylara ait maaşları alamazsınız.alabilmenız için raporu zamanında bildirmiş olsaydınız sizden kaynaklı olmadıgı için belkı albılırdınız.kısaca avukat tutup boşa para harcamayın
Arkadaşlar ben annatamadim kaliba ben ehliyet icin başvurdum ve ehliyet raporu aldım resmi raporumun yerine ben gecirmedim bunu derneğimizde tek ben deyilim mesela bildiğim 3 kişi var bakım maaşı alan adam ehliyet icin heyete giriyor alıyor ve ehliyetini aldı ve maaşınıda alıyor herhangi bir bildirim yok o ehliyete arac kullanmaya elverişli raporu bende biliyorum rapor değiştimmi ölüm veya ev aldımmı araba aldımmı bildirmeyi ehliyeti olupta bakım maaşı alan arkadaşlarım bu olayı bi sende gördük diyolar tamamen toktorun hatasından oldu diyolar çünki o şahısların bizzat ehliyet icin raporları aldığını gördüm birde resmi olan raporlarını gördüm ehliyet icin alının raporda sağdece özel tertibatlı arac kullanabilir ötv den yararlanabilmesi icin verilmiştir başka birsşeyde kullanılamaz diyo yağni resmi raporuna zararı yok merak edenede atabilirim arkadaşların raporunu bilip bilmeden yazıyonuz gibi geliyo ehliyeti olupta bakım maaşı alan yokmu aranızda bencede doktor hatası ben acıyim bi davayıda yazarım burdan
2011 inşaatta üzerime beton düşmesi sonucu t3 t4 tabir edilen omurilik felciyim
ağır engelli Ehliyet alamaz diye bir kanun yok bakım parası na etki yapmaz tahminim sizin raporunuz da bakın toptan işaret lenme yapılmış bu arada ağır engelli oranınızı ağır engelli olarak işaretlenmediği ve en son Ehliyet için aldığınız rapor gözüktüğü için size borç çıkartılmış en son raporunuza bakın ağır engelli yazmıyordur sürücü raporu alırken yapılan en büyük hata sadece sürücü belgesi için rapor istenmelidir işin içine oran sokulursa maalesef bu sorunlar ortaya çıkıyor eğer bu yanlışlığı düzeltirseniz yeniden ağır engelli raporu alırsanız borç silinir bakın bilir kişi bi kardeşimiz ne yazmış