Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporu iptal ederek emekliliğimi iptal ettiler. Ne yapmalıyım?

ErtanKulcu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%59 engelli heyet raporum ile almış olduğum emekli aylığım, sahtecilik suçuyla 18.04.2020 tarihinde iptal edildi, Raporumu Bakırköy Sadi Konuk hastanesinden almıştım,rapor Merkez Sağlık Kurulu ve Ankara'dan onaylı idi. Ancak geriye dönük borç çıkarılıp, emekli aylığım iptal edildi. Noterden raporumu tasdik ettirip, SGK'ye itiraz dilekçesi yazmış bulunmaktayım. Sonuç bekliyorum, başka ne yapmam gerekebilir? Neyle karşılaşabilirim?

Halihazırda Astım,KOAH hastalığım bulunmakta ve sağ işaret parmağım birinci eklemden kopmuş bulunmakta.

Tecrübesi olan, bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Böyle büyük ve sayılı hastaneden mi sahtecilik çıkmış, biraz detay verirmisiniz raporunuzun tarihi neydi mesela.

sungate_

Sahtecilik demelerinin sebebi şu, hastaneden raporun karşılığını bulamamışlar. İtiraz ettik bilgi bekliyoruz. Bende herkes gibi müracaat ile girdim, sonradan böyle bir olayla karşılaştım.

Raporun tarihi 2015 Mart.

Mevcut sağlık durumunuzun değerlendirilip tüm maddi ve manevi zararların giderilmesi yönünde bir dilekçe dava başvurusu yapınız.
Şayet söylediğiniz rahatsızlıklarınız mevcut ise sizi heyete sokacaklar ve eşşek gibi tüm haklarınızı size geri verecekler bununla beraber manevi tazminat davası da açma hakkına sahip olacaksınız. İyi günler.

ErtanKulcu

Son durum nedir?

Sadik Konuk'da sizin raporunuzun kaydı mı yokmuş? Hangi gün heyete girdiğiniz, doktor imzaları, tanılama evrakları vs. raporun sahihliğini gösterir aslında.

Üst Alt